Onlangs kwam er zoals verwacht weer een nieuwe Kit uit voor De Sims 4, maar ik had deze toch even niet zien aankomen. Een bestaand pakket wordt even flink opgefrist, en hoe!

In De Sims 4 Wellnessdag draait het voor je Sims allemaal om ontspanning. Je Sims konden naar een Spa om daar te genieten van heerlijke massages, modderbaden en de sauna. Maar daar komt dus nu één en ander bij.

Je Sims kunnen nu bijvoorbeeld een manicure of pedicure nemen en daarbij hun nagels lakken, maar ook designs en vormen toevoegen! Nu ben ik daar zelf niet zo van, maar ik kan mij voorstellen dat er veel Simmers zijn die hiermee echt hun eigen identiteit kunnen overdragen op hun Sim. Daarnaast kunnen Sims ook gezichtsmaskers nemen, dat vind ik dan wel weer chill.

Ook komen er een nieuwe doel bij voor je Sims, Innerlijke rust. Nou, dat doel kan ik me wel in vinden hoor! In combinatie met de nieuwe eigenschap Veeleisend zou dat misschien nog wel eens lastig kunnen worden. Nu heb ik thuis twee kinderen die heerlijk mee doen met mediteren, maar mijn Simkids konden dat nog niet, tot nu! Kinderen kunnen nu ook mee doen aan wellnessactiviteiten als mediteren en yoga, vet gezellig. Als je nou echt expert bent op het gebied van wellness, kunnen je Sims ook nog eens zengoeroe of zelfzorgspecialist worden om wat extra centjes bij te verdienen.

Spelers die de Game Pack Wellnessdag al hebben, kunnen van 7 september de game updaten, zodat ze alle nieuwe content ontvangen. Mocht je het pakket nog niet hebben, dan moet je deze natuurlijk als de bliksem gaan kopen, maar wel rustig aan hè.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.