Ubisoft en Netflix hebben hun handen ineen geslagen Er is nu een nieuwe gratis coöp-missie beschikbaar voor het actie-avonturenspel Watch Dogs Legion, wat volledig gebaseerd op de populaire Netflix-serie La Casa De Papel.

In deze missie, genaamd Paperless, zullen spelers gekleed gaan in de bekende rode pakken uit de serie en dragen ze de kenmerkende maskers. Het doel van de missie is het plegen van een crypto-overval op de Bank of England. De bruten uit Clan Kelley hebben deze bank overgenomen en bewaken miljoenen nep-ETO op het netwerk. Het is de bedoeling dat spelers een weg sluipen in de bank, om uiteindelijk de firewall te hacken, de crypto te downloaden en vervolgens weg te vluchten over de Thames.

Mocht je Watch Dogs Legion eens willen proberen, grijp dan nu je kans. De game is namelijk vanaf vrijdag 3 september tot en met zondag 5 september gratis speelbaar op PlayStation 4, PlayStation 5 en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Nieuwe spelers krijgen in dit gratis weekend zelfs toegang tot de volledige singleplayer campagne en de online modus. Het pre-loaden van de game is al mogelijk vanaf vandaag.

Watch Dogs Legion is reeds verkrijgbaar voor Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia, Amazon Luna, Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store, en als onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice. Spelers die Watch Dogs Legion op de huidige consoles aanschaffen, ontvangen een gratis next-gen upgrade voor Xbox Series X of PlayStation 5. Hun progressie en in-game content blijft behouden tussen de huidige en volgende generatie consoles dankzij het nieuwe Ubisoft Connect-ecosysteem.

In Watch Dogs Legion staat Londen de rand van de ondergang en als lid van DedSec nemen spelers het op tegen criminele opportunisten, waaronder huurlingen, cybercriminelen en sadisten, die de bovenhand hebben genomen over de verslagen regering.

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.