Twijfel je over een game en wil je liever niet zestig euro’s over de balk smijten om vervolgens teleurgesteld achter te blijven? Speel dan een demo! In de Nintendo e-Shop zijn er diverse te vinden, waaronder nu dus ook WarioWare: Get It Together.

Op 10 september verschijnt de volledige game van WarioWare: Get It Together en dat belooft een grote chaos aan microgames te worden. Gezien ondergetekende zelf ook behoorlijk aan het twijfelen was over de game heb ik zeker even de demo gedownload om te kijken wat we kunnen verwachten. Zo aardig van Wario om ons te trakteren op een gratis demo.

Voordat je begint aan de demo is het handig eerst even deze hyperactieve nieuwe trailer van de game te bekijken om te zien wat je kunt verwachten. Het is namelijk veel, heel veel tegelijk op maximumsnelheid.

Er zijn meer dan 200 microgames in de volledige game. In de demo ben ik momenteel nog niet verder dan 8 gekomen en al diverse knotsgekke, hyperactieve personages ontmoet die allen de microgames op hun eigen manier oplossen. Het gaat allemaal razendsnel en voordat je maar even helder na kunt denken is de mini-game alweer voorbij en kun je opnieuw beginnen. Wanneer je een liefhebber bent van schattige, rustige games waarin je volop kunt exploren laat deze game dan absoluut links liggen. Houd je van uitdagingen en superspeed dan is WarioWare: Get It Together zeker wel aan te raden. De volledige game biedt je een verhaalstand, de Megamix en online-uitdagingen. De demo is er echter alleen om je een klein voorproefje te geven van welke microgames je allemaal kunt verwachten en met welke personages je allemaal kunt spelen.

Pak je Nintendo Switch er bij, ga naar de e-Shop en download die gratis demo. Een handigheidje: wanneer je ingelogd bent op je Nintendo Switch account kun je hem ook via hier downloaden. Nooit geprobeerd is altijd mis, toch?

© Nintendo Co., Ltd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.