De zomer is begonnen!!! En wat gaan we deze zomer doen? Buiten zitten en bij slechtere dagen binnen Netflixen natuurlijk! Ook in juli kunnen we weer mooie films en series verwachten, waaronder een persoonlijke favoriet die een nieuw seizoen krijgt. Lees mee met onze tips voor juli!

In juni heb ik persoonlijk iets minder geNetflixt, want het was regelmatig buiten veels te lekker weer om binnen te gaan zitten. Desalnietemin heb ik toch weer behoorlijk wat van mijn kijklijst af kunnen strepen. Eindelijk ben ik bij met Riverdale! Het is weer reuze spannend en gelukkig hoeven we niet al te lang te wachten op de tweede helft van het seizoen. Verder heb ik Chambers, Poeslief, Awake, Detective Pikachu, Sky Rojo, the I-land gezien en ben ik begonnen met Katla. Helaas geen enorme hoogstandjes, maar we kunnen het weer afvinken.

Verder naar juli, het lijkt er een beetje op alsof Netflix een zomerstopje maakt. De overload aan knallers staat even on hold, maar Netflix is ook goed in dingen naar buiten brengen kort voor release als verrassing de laatste tijd. Wil je toch wat interessants kijken, kijk dan naar de onderstaande toppers of maak een inhaalslag met “oude” series op je kijklijst.

Never Have I Ever – Seizoen 2
Eindelijk! Deze serie behoort tot mijn absolute favorieten op het platform. Een high-school serie over tieners en ze kijken heerlijk weg en zijn echt enorm grappig. Kijk dit! Seizoen 2 is te zien vanaf 15 juli.

Resident Evil: Infinite Darkness
Deze serie speelt zich na de gebeurtenissen in Resident Evil 4 af en is te zien vanaf 8 juli. Hordes zombies dienen verslagen te worden in deze zeer goed gelukte animatie-serie.

Fear Street Trilogy
Wie herinnert zich nog de boeken uit de jaren 90? Er komen drie delen op Netflix te staan die gebaseerd zijn op de boeken. Na een reeks moorden nemen een tiener en haar vrienden het op tegen een duivelse kracht. Spannend! Deel 1 verschijnt op 2 juli, deel 2 op 9 juli en deel 3 op 16 juli op Netflix.

Cat People
Kattenliefhebber? Kijk dan deze serie over kattenmensen in allerlei soorten en maten. Bekijk de verhalen van diverse mensen en hun voorliefde voor de kleine miauwerts vanaf 7 juli.

Masters of the Universe: Revelation (deel 1)
Een animatie-serie die het vervolg is op de He-Man serie uit de jaren 80. Te zien vanaf 23 juli.

Nog meer interessants: de laatste 10 afleveringen van Vikings zijn te zien vanaf 1 juli, Sky Rojo seizoen 2 zie je vanaf 23 juli, Virgin River seizoen 3 vanaf 9 juli, de Italiaanse horrorfilm A Classic Horror story zie je vanaf 14 juli. En psstt… Rupaul’s Drag Race seizoen 13 is vanaf 17 juli ook te zien.

Al met al een vrij karig maandje, maar dan hebben we genoeg tijd om de zomer buiten te spenderen met vrienden en dat is na een lange tijd zonder niet geheel onbelangrijk.

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.