Hé, kom naar Smurfenland. Welkom allemaal. Ja kom naar Smurfenland. Een land van pracht en praal. Dit najaar kunnen we in een groots nieuw 3D-avontuur smurfen met De Smurfen – Mission Vileaf.

De Smurfen, ze bestaan al decennialang en nog steeds kan jong en oud genieten van de avonturen van deze kleine blauwe wezentjes. Op game-gebied hebben ze ook al het nodige meegemaakt en draaien ze ook al flink wat jaren mee. Op 25 oktober zullen de Smurfen hun nieuwste avontuur beleven op de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en PC in De Smurfen – Mission Vileaf. De game is ontwikkeld door OSome Studio, bekend van de Asterix & Obelix Remastered games. 

“In zijn donkere laboratorium heeft de gemene tovenaar Gargamel een formule ontdekt waarmee hij een kwaadaardige plant kan maken: genaamd Vileaf. Deze plant produceert zogeheten “Viletrap”-zaden, die Smurfen kunnen aantrekken en ze in plantvallen kunnen opsluiten! Maar deze Viletrap-planten vormen ook een groot gevaar voor het bos, omdat ze zeer giftig zijn, vooral voor de Sarsaparilla-velden!”

Deze situatie dient natuurlijk opgelost te worden en daarom heeft Grote Smurf aan een aantal van zijn mede-Smurfen gevraagd om hem te helpen ingrediënten te vinden voor een tegengif om de Vileaf uit te roeien. De planten die door de vloek getroffen worden kunnen zo ook genezen worden. De beroemde smurfen Smurfin, Potige, Brilsmurf en Koksmurf hebben de taak deze belangrijke missie te voltooien en op avontuur te gaan.

Gelukkig krijgen onze kleine Smurfenvriendjes hulp van een zeer handig stuk gereedschap, genaamd de Smurfizer. Klussmurf heeft zijn beste Smurfenbeentje voorgezet met deze revolutionaire uitvinding. Dankzij deze tool kun je vijanden zeer gemakkelijk uit de weg ruimen en dat zal de Smurfen op hun avontuur nog wel eens goed van pas komen.

Vanaf 25 oktober kun je Mission Vileaf Smurfen op de PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One en PC. De komende tijd kunnen we nog meer smurftastische informatie van de game verwachten.

© Mindscape

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.