Legend of Zelda-fans kunnen straks weer hun hart ophalen met een remake van Skyward Sword. Maar dat niet alleen, want tegelijk verschijnt er een amiibo van Zelda samen met haar trouwe blauwe Loftwing. Beide items komen op 16 juli 2021 uit. Elke legende heeft een begin. En binnenkort kan iedereen genieten het begin van de The Legend of Zelda-tijdlijn met de release van The Legend of Zelda: Skyward Sword HD voor de Nintendo Switch. De HD-versie van dit klassieke avontuur biedt verbeterde prestaties, soepele bewegingsbesturing en een nieuwe knoppenbesturing.

Op 16 juli aanstaande verschijnt naast de game en een set Joy-Con-controllers in het thema van the Master Sword en the Hylian Shield ook een amiibo-figuur van Links jeugdvriendin Zelda en haar blauwe Loftwing. De amiibo kan tijdens het verkennen van de bovenwereld of dungeons op elk moment gebruikt worden om een checkpoint te creëren en terug naar de lucht te keren. Wanneer de spelers de amiibo opnieuw gebruiken wanneer ze zich in de lucht bevinden, of op één van de vele zwevende eilanden in het luchtruim, keren ze terug naar het eerder gemaakte checkpoint. 

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD en de amiibo Zelda en Loftwing zijn vanaf 16 juli 2021 beschikbaar. Voor meer informatie over de game en amiibo vind je op de officiële Nintendo-website.

 

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.