Beetje bij beetje leren we steeds meer over het tweede seizoen van de Netflixserie The Witcher. Zo werd onder andere recentelijk bevestigd door showrunner Laura S. Hissrich dat het tweede seizoen maar één tijdlijn zal gaan bevatten.

Het eerste seizoen van The Witcher werd eind vorig jaar, in december, uitgebracht op de streamingsdienst en al snel ging de productie van het tweede seizoen van start. Alleen gooide het coronavirus roet in het eten en werden de makers van de serie gedwongen om de productie in de wacht te zetten en was het onbekend wanneer dit weer verder kon gaan. Echter, het ziet er naar uit dat de productie binnenkort weer in volle gang kan gaan. Via Twitter hebben de makers namelijk laten weten dat ze op 17 augustus weer verder gaan met het proces.

Dit hebben de makers laten weten door middel van een toepasselijk gedichtje, dat zo geschreven had kunnen zijn door de bard Jaskier/Dandelion:

I’m dusting off my lute and quill,

I have some news, some mead to spill:

After all the months we’ve been apart

It’s time for production to restart.

The Witcher and his bard – who’s flawless,

Will reunite on set 17 August.

De studio waar The Witcher wordt opgenomen, Arborfield Studios, heeft zijn deuren in juni al mogen openen. Daarnaast heeft acteur Henry Cavill op zijn Instagram laten weten weer in de sportschool bezig te zijn, wat erop wees dat hij binnenkort weer zijn rol als Geralt mocht gaan vertolken. Dit deed hij met een zogenaamde gymselfie.

Op 17 augustus zullen de opnames van The Witcher seizoen 2 dus eindelijk weer verdergaan, na een stop van 5 maanden. De serie stond gepland voor een release in 2021, maar het kan met deze vertraging natuurlijk zo zijn dat dit uiteindelijk ook uitgesteld wordt. In de tussentijd zal in ieder geval de animatiefilm The Witcher: Nightmare of the Wolf verschijnen, dus nog genoeg Witcherdingen om naar uit te kijken.

Meer lezen over de achtergrond van The Witcher, de boeken en de games? Lees dan ons artikel The Witcher: een introductie voor nieuwe fans.

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.