Het is zomer en ook in Animal Crossing: New Horizons moeten we daar aan geloven. We duiken letterlijk in de zomerse pret! Maak je klaar voor nóg meer uren Animal Crossing-plezier!

Het is toch zo fijn dat er iedere keer opnieuw weer genoeg te doen is in Animal Crossing: New Horizons. Persoonlijk nu al de beste aankoop van het jaar en hoewel mijn intensiviteit wat betreft spelen al wat gedaald is ben ik nog steeds dagelijks op mijn eiland te vinden. Superleuk dus natuurlijk dat er weer nieuwe activiteiten aan het enorm populaire spel worden toegevoegd.

We kunnen ons opmaken voor de Zomer-update. Deze update bestaat uit twee delen: de eerste begint op 3 juli en de tweede verschijnt in augustus. De inhoud van de juli-update is al bekend en daarin wacht ons nieuwe voorwerpen en nieuwe (?) personages.

Ons eiland in Animal Crossing: New Horizons wordt natuurlijk omringt door water. Tot op heden konden we niet verder dan het strand, maar vanaf 3 juli kun je letterlijk een duik nemen op je eiland. We kunnen namelijk heerlijk afkoelen en gaan zwemmen, daarnaast kunnen we naar diepzeewezens duiken. Er verschijnen tevens nieuwe gezichten op het eiland en we kunnen weer nieuwe voorwerpen in elkaar knutselen, waaronder zeemeerminnenmeubels (I want!). Het mooiste van dit alles: het is compleet gratis!

Bekijk de trailer van de zomer-update hier:

Zoals je hebt kunnen zien in de trailer kun je de voorwerpen die je hebt opgedoken doneren aan Blathers, wat betekent dat je museum nóg leuker wordt en het dus aantrekkelijker wordt om een rondje door het museum te wandelen. Tijdens het zwemmen en duiken kun je zomaar Pascal tegenkomen. Hij is dol op mantelschelpen, dus schroom niet om jouw exemplaren aan hem te ruilen. Voor niets gaat de zon op, dus je krijgt van hem schitterende DIY-plannen in het zeemeermin-thema. Gulliver heeft ook een update gekregen en ligt nu op het strand in een piratenpakje. 

Een volgende zomerupdate staat gepland voor begin augustus, dus we kunnen nog meer pret verwachten deze zomer. Zoek alvast een badpak uit en maak je klaar voor 3 juli, want dan duiken we in Animal Crossing: New Horizons de zomer in.

© Nintendo

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.