Het Simsnieuws houdt maar niet op! Na eerder bekend te hebben gemaakt dat de levenssimulator voorzien wordt van een eigen realityserie, The Sims Spark’d, is er nu ook een nieuw accessoirespakket aangekondigd. Aangezien velen thuis zitten, is het wel eens tijd voor een nieuwe hobby, aldus Electronic Arts. Vanaf 28 juli kunnen Simmers namelijk aan de slag gaan met het accessoirespakket Uitgebreid Breien.

Het pakket is tot stand gekomen door het samenwerkingsproject van Maxis, waarbij spelers gevraagd werd om te stemmen in verschillende enquêtes. Spelers hebben hiermee het thema, de stijl, Create A Sim eigenschappen, en zelfs de titel en icoon uitgekozen voor het nieuwe accessoirespakket. Dit community project liep van november vorig jaar, tot en met april dit jaar. Uiteindelijk is hieruit dus accessoirespakket Uitgebreid Breien gekomen.

In het nieuwe accessoirespakket wordt het mogelijk om je Sim van allerlei verschillende objecten te laten breien. Daarnaast zullen er ook gloednieuwe objecten worden toegevoegd in de game, zoals een schommelstoel, garen, gebreide kleding en verschillende nieuwe haarstijlen.

Hoe beter de Sims in het breien worden, hoe meer ze met deze hobby kunnen. Zo kunnen ze andere Sims leren om te breien en verschillende nieuwe breistijlen vrijspelen. Het is uiteindelijk zelfs mogelijk om je eigen winkeltje te starten en als je breikunsten te verkopen via Plopsy, wat een online marktplaats is in de game. Leuk is ook dat Plopsy niet gekoppeld is aan enkel het breien. Je zult nu ook andere creaties kunnen verkopen, die je gemaakt hebt met andere hobbies.

Uitgebreid Breien brengt ook een personage uit een andere game naar De Sims 4, namelijk Yarny uit de game Unravel. In deze game staat het kleine personage Yarny centraal. Hij is gemaakt van garen, dat langzaamaan ontrafelt tijdens zijn avonturen.

Het accessoirespakket Uitgebreid Breien zal op 28 juli worden uitgebracht op PC (zowel Origin als Steam), PlayStation 4 en Xbox One.

Bekijk hier de onthullingstrailer van De Sims 4 Uitgebreid Breien:

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.