Wellicht zei je het vroeger (in je jonge wilde jaren vol streken) wel eens gekscherend: “we gaan een party crashen”. In feite ging je er gewoon naartoe en gedroeg je je “redelijk” normaal. Wil je nu echt eens helemaal tot het naatje gaan: probeer dan Party Crasher Simulator.

Het party-leven heb ik al lang achter mij gelaten, of eigenlijk heb ik er niet echt enorm aan meegedaan. Kun je dan je grammetje halen in Party Crasher Simulator. Uit de eerste beelden blijkt in ieder geval dat de game ver, zeer ver gaat. Wellicht een tikkeltje te ver?

Glob Games Studio is de uitgever van de knotsgekke simulator waarin je in de schoenen van een party prankster staat. Je krijgt een diversiteit aan mogelijkheden voorgeschoteld om de feestjes te ruïneren. Uiteraard is dit wel met een flinke knipoog, want mocht dit bij jou thuis gebeuren ben je kort door de bocht gezegd not amused!

In diverse screenshots die naar buiten zijn gebracht is bijvoorbeeld al te zien dat je de elektriciteit door kan knippen, voedsel vergiftigen, met iemand zijn / haar vriendin naar bed gaan, laxeermiddel in mensen hun drankjes doen en ga zo nog maar even door. Deze “pranks” kunnen eigenlijk niet. Andere voorbeelden zijn: rotte eieren in de slaapkamer of kakkerlakken in de salade gooien.

De simulator heeft ook een verhaal, namelijk die van een eerstejaars op de middelbare school die een groep ontmoet welke een voorliefde heeft voor het verpesten van feesten. Jouw doel is om bij deze “populaire” lui te horen en daarvoor haar je de extreemste streken uit. Wanneer je vordert in je brutaliteit verdien je reputatie-punten en kun je je verhaallijn vervolgen en nieuwe mogelijkheden en speciale vaardigheden vrijspelen.

Op maar liefst 20 verschillende locaties kun je de grootste pranks uithalen. Denk aan de normale thuisparty’s, maar ook huwelijken en pool party’s, dansavonden in verpleeghuizen en zelfs begrafenissen. Je kunt het blijkbaar zo gek niet bedenken. In de verhaallijn heb je diverse uitdagingen en side quests om de grootste party crasher ooit te worden.

Nog even geduld, want de nieuwste simulator verschijnt pas halverwege  2021 voor de PC. De verwachting is dat de simulator ook op de Nintendo Switch, PlayStation en Xbox verschijnt.

Zie jij het zitten om Party Crasher Simulator te spelen?

© Glob Games Studio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.