De legendarische skateboardgames Tony Hawk’s Pro Skater 1 en 2 zullen in een nieuw jasje gestoken worden en als geremasterde versies opnieuw uitgebracht worden. Deze collectie van geremasterde games zal worden ontwikkeld door Vicarious Visions, die eerder al verantwoordelijk waren voor het remasteren van de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

Tony Hawk’s Pro Skate 1 en 2 zullen uiteraard de originele maps bevatten, alsook de skaters uit de eerste twee games. Tony Hawk, Bucky Lasek, Steve Caballero, Geoff Rowley, Andrew Reynolds, Elissa Steamer, Chad Muska, Eric Koston, Rodney Mullen, Rune Glifberg, Kareem Campbell, Jamie Thomas en Bob Burnquist zullen allemaal weer van de partij zijn. Daarnaast zullen ook verschillende bands die te horen waren op de soundtrack van de games terugkeren voor deze remasters. Denk daarbij aan Goldfinger, Millencolin en de Dead Kennedy’s.

De originele Tony Hawk-games stammen inmiddels alweer uit 1999 en 2000. Pure nostalgie dus voor velen van ons! In de originele games waren verschillende spelmodi beschikbaar, alsook de mogelijkheid om je eigen skater (Create-A-Skater) maken en park (Create-A-Park) te bouwen. Uiteraard zullen de geremasterde versies van de games deze modi ook bevatten. Er zullen echter ook nieuwe features worden toegevoegd, waaronder nieuwe trucs, meer uitdagingen en geheimen, en de spelmodi waarin je je eigen skater en park kunt maken zullen uitgebreider zijn qua customisation. Ook kunnen spelers hun eigen parken en outfits delen met andere spelers. Er wordt daarnaast ook de mogelijkheid tot lokale split-screen multiplayer toegevoegd, alsook een online multiplayermodus.

Tony Hawk’s Pro Skater 1 en 2 zullen als collectie uitgebracht worden op 4 september dit jaar en zal naar PC, PlayStation 4 en Xbox One komen. Spelers die de game vooruitbestellen, zullen alvast een voorproefje krijgen en kunnen ter zijner tijd alvast aan de slag met de Warehouse Demo. De game zal in drie verschillende varianten te bestellen zijn, de standaardeditie, de digital deluxe-editie en een collector’s editie waarbij je een echt Birdhouse skateboarddeck krijgt.

Bekijk hier de trailer van de geremasterde Tony Hawk’s Pro Skater 1 en 2:

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.