Door de strenge voorzorgsmaatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn alle (grote) evenementen wereldwijd afgelast waaronder het jaarlijkse E3-evenement. Veel ontwikkelaars hebben aangekondigd dat ze digitaal iets zouden gaan doen, maar wat precies is tot op heden nog de vraag. Electronic Games Inc. kondigde recent aan dat ze een live uitzending gaan houden in juni.

De geruchten gingen al rond dat Nintendo niks in juni gaat laten zien. Gelukkig kunnen we van game-ontwikkelaar Electronic Arts wel een digitale uitzending gaan bijwonen. Op vrijdag 12 juni om 01.00 uur (Nederlandse tijd) zal EA Play Live online gaan dat via EA.com te volgen is. Tijdens dit evenement laat het bedrijf hun (nieuwste) games, community, content en nog veel meer zien.

Wat kunnen we verwachten?

En nu het leukste onderdeel: Wat kunnen we allemaal verwachten tijdens dit digitale evenement? Naast nieuwe games verwacht ik hoogstwaarschijnlijk een nieuwe FIFA en diverse andere sportgames die jaarlijks uitkomen. FIFA blijft het in Nederland altijd goed doen. Misschien een nieuwe Need for Speed-game. Tevens verwacht ik meer content voor Apex Legends. Nieuwe personages, skins of omgevingen. En heel misschien krijgen we te zien en te horen dat De Sims 5 onderweg is? Het is alweer 6 jaar geleden dat De Sims 4 is uitgebracht op de PC. Maar vooralsnog verwacht ik wel nieuwe uitbreidings- en accessoirepakketten, totdat de mogelijke opvolger ergens in de loop der jaren gaat uitkomen.

Wat verwacht jij dat EA gaat aankondigen tijdens het EA Play Live digitale evenement? 

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.