Warner Bros. Interactive Entertainment heeft aangekondigd dat de populaire vechtgame Mortal Kombat 11 wordt voorzien van een nieuwe uitbreiding, genaamd Aftermath. De uitbreiding zal worden ontwikkeld door NetherRealm Studios en wordt op 26 mei wereldwijd digitaal uitgebracht. Mortal Kombat 11: Aftermath bouwt voort op de veelgeprezen verhaallijn uit het basisspel en bevat een gloednieuw, filmisch verhaal over vertrouwen en bedrog.

De Vuurgod Liu Kang is de nieuwe tijdbewaarder en beschermer van het Earthrealm en zal nu de hulp moeten inschakelen van bondgenoten en bekende vijanden om een nieuwe geschiedenis te smeden. Hierbij staat het lot van twee werelden op het spel. Aftermath bevat nieuwe speelbare vechters, maar zorgt ook voor de terugkeer van Fujin (de god van de wind), zijn broer Raiden (beschermer van Earthrealm) en de vierarmige, half mens half draak-koningin Sheeve.

Één van de vele nieuwe gastvechters die de uitbreiding toevoegt aan de game, zal de geavanceerde cybernetische politieagent RoboCop zijn. Juist ja, die uit de gelijknamige films. RoboCop zal worden worden ingesproken door acteur Peter Weller, die het personage in beide originele RoboCopfilms vertolkte.

Verder zullen alle Mortal Kombat 11-bezitters toegang krijgen tot nieuwe arena’s, waaronder de terugkeer van de Klassic Dead Pool en Soul Chamber arena’s, Stage Fatilities, finishing moves en de populaire Friendship-modus uit de jaren negentig. Deze opties zijn naast de release van Mortal Kombat 11: Aftermath beschikbaar als gratis contentupdate.

Spelers die de nieuwe uitbreiding nu vooruitbestellen, ontvangen het Eternal Klash-skinpakket bij de lancering. Dit pakket bevat drie nieuwe skins: Unbound Rage voor Scorpion, Son of Arctika voor Sub-Zero en Kori Power voor Frost.

Mortal Kombat 11: Aftermath zal op 26 mei uitkomen voor PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Stadia. De game is echter voor laatstgenoemde niet vooruit te bestellen en zal pas te verkrijgen zijn op de dag van de release.

Bekijk hier de onthullingstrailer van Mortal Kombat 11 Aftermath:

LisaCooper91

About LisaCooper91

Fanatiek gamer, filmliefhebber, boekenwurm, muziekverzamelaar. Fan van The Witcher.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.