We hebben vandaag de vraag welk beroep het leukste is. Naast de beroepen (waarbij je jouw Sim naar het werk kan volgen) zijn er ook nog carrières die je Sim kan doen. Welke is dan de leukste?

Dit zijn alle carrières op een rij:
– Artiest
– Astronaut
– Atleet
– Bedrijfsleven
– Crimineel
– Culinair
– Freelancer
– Geheim Agent
– Schilder
– Schrijver
– Stijlinfluencer
– Techneut
– Politicus
– Recensent
– Sociale Media
– Tuinier
– Leger
– Natuurbeschermer
– Juridisch
– Onderwijs
– Technicus

Kiezen we voor het volgen van een beroep? Of mogen onze Sims ook een carrière volgen? Welke is onze favoriet?


Patricia:
Ik ga vaak voor het bedrijfsleven of de politiek. Eigenlijk heb ik er geen hele goede reden voor, misschien omdat je hier het meeste geld mee kan verdienen? Vaak laat ik mijn Sims ook nog wel schilderen omdat ik nieuwsgierig ben wat voor creaties ze maken. Ook schrijver is wel een leuke hoor, je kan de meest leuke titels voor je boeken bedenken en hopen op mooie royalties.

Alena: Ik kies de laatste tijd steeds vaker voor een Freelancer carrière, waarbij mijn Sims vanuit huis opdracht kunnen aanleveren. Ik vind het wel een hele leuke manier om de Sims de ruimte te geven om het gezin op te voeden en toch ook veel aan het werk te kunnen zijn. Daarbij is het niet erg als je een paar dagen niet aan het werk gaat bijvoorbeeld (mits je genoeg geld hebt om de rekeningen te betalen natuurlijk). Mocht ik wat meer voor safe gaan dan kies ik vaak culinair of techneut, misschien omdat dit het meeste bij mij zou passen als ik uit die lijst een baan moest kiezen. Ook de bijbaantjes voor de jeugd vind ik leuk om voor ze te kiezen, niks mis met werkmentaliteit!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.