Één ding is zeker: aankomende zomer valt er genoeg te gamen! Een game om zeker in gedachten te houden is Ary and the Secret of Seasons. Een award-winnende avonturengame waarin je het meisje Aryelle volgt. We nemen je mee in een wonderlijke wereld van seizoenen waarin een groot geheim schuil gaat.

Je volgt dus Aryelle, ook wel Ary genoemd, op haar reis door de wereld genaamd Valdi. Wanneer ze de Beschermer van de Winter wordt krijgt ze de mogelijkheid om de seizoenen om haar heen te manipuleren. Ze leert zo om de seizoenen onder controle te krijgen en te gebruiken om vijanden te verslaan, obstakels te vermijden en complexe puzzels op te lossen tijdens haar avontuur door de wereld van Valdi.

Lang geleden werd Valdi bedreigd door een boze magiër. Na een grote strijd werd hij verslagen door de legendarische krijger en voor eeuwig opgesloten in de kluis. Om hier zeker van te zijn hebben vier grote wijzen gezworen om de wacht te houden bij de kluis en zo de wereld te beschermen. Deze vier wijzen werden de Guardians of Seasons genoemd. Zo werd de geschiedenis van Valdi vormgegeven en een legende geboren.

Nadat een mysterieuze kracht de seizoenen van Valdi in verwarring bracht besloot Ary, na een trieste gebeurtenis, om de Guardians of Seasons the helpen en op zoek te gaan naar de oorzaak van deze chaos. Het is aan Ary om Valdi te redden en de seizoenen weer in balans te brengen. En jij helpt haar op die tocht!

Benieuwd naar hoe dat er uit ziet? Bekijk dan de onderstaande trailer:

Wil je alvast meer van de gameplay ervaren (en van vervelende hyena’s?) bekijk dan de speciale Hyena-trailer:

Verwacht een kleurrijk en mysterieus avontuur waarin een jonge dame de hoofdrol speelt en waarin je de Lente, Zomer, Herft en Winter kunt manipuleren. De makers (eXiin & Fishing Cactus) hebben aangegeven dat de main story minstens tien uur zal duren, dus je bent aankomende zomer zeker wel de nodige uurtjes zoet.  Ary and the Secret of Seasons wordt in de zomer van 2020 verwacht voor de PC (Steam), PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

© Modus Games

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.