In de afgelopen 20 jaar zijn er een paar vaste bezoekers die telkens terug zijn te vinden in de De Sims spellen. Denk aan de lama, de kabouters en magere Hein. Welke van deze, of juist een andere is onze favoriet?

Alena: Ik ben blij dat de flamingo toch steeds weer terugkeert, ook al zet ik die zelden in mijn tuin. Ook het idee dat lama’s steeds weer terug keren als mascottes en in schilderijen vind ik heel leuk. Aan de gezinnen vind ik het super leuk dat de Goth familie altijd weer mee doet en dat ze trouw blijven aan het uiterlijk ondanks de metamorfose van de game door de jaren heen. Dat je de naam Landgraab ook altijd ergens terugvindt is ook super leuk gedaan, want je komt ze op de meest bijzondere plekken tegen. Tot slot wil ik de kabouters nog even noemen, want die komen natuurlijk ook altijd op verschillende manieren terug, al vind ik het op dit moment gruwelijk irritant dat ze zaadjes door je huis heen strooien als je ze tevreden stelt tijdens het oogstfeest.

Patricia: Verschillende uitbreidingen die al eens in de voorgaande Sims-reeksen zijn uitgebracht komen nu ook weer terug, of zijn al verschenen. Een aantal ben ik persoonlijk blij mee, enkele hadden van mij niet gehoeven. In principe vind ik het ontdekken van de ruïnes in Eiland Avonturen echt heel leuk, de skeletten zijn wel erg lollig. Zeker als ze nu wat rondwandelen en gaan zwemmen. Maar de schoonmaakster vind ik ook altijd wel een uitkomst hoor, zeker na een feestje.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.