Bouwsteengigant LEGO kondigt een samenwerking aan met Nintendo waarop de manier van spelen van mensen zal veranderen. En van wat we al kunnen zien, worden wij razend enthousiast van.

LEGO. Wie heeft daar als kind nou niet mee gespeeld? De uren vlogen voorbij. Ik ben ontzettend blij dat LEGO en Nintendo gaan samenwerken en een speciale Super Mario-bouwset willen gaan uitbrengen.

LEGO en Nintendo delen samen passie voor innovatie en spelen. De samenwerking heeft geleid tot een nieuw LEGO bouwervaring waarin fans met Super Mario kunnen spelen door een zelfgebouwde parcours. Het nieuwe productlijn met een interactieve LEGO Mario-figuur die munten verzamelt in fysieke levels gemaakt van LEGO bouwstenen. In deze lijn laat kinderen (en volwassen ook, natuurlijk) de speelse wereld van Super Mario ervaren. Nieuwe uitdagingsniveaus en speelstijlen zullen deel gaan uitmaken van dit innovatieve LEGO ervaring.

Super Mario is razend populair. Naast zijn eigen kledinglijn bij Levi’s begin april, krijgt hij ook zijn eigen LEGO-set. En wat voor een set!
Je eigen levels bouwen en munten verzamelen door Mario ergens tegenaan te springen. Maar bekende vijanden zoals Goomba en Piranha Plant zitten erin om het spelen extra plezier te geven.

Het is onbekend wanneer deze LEGO Super Mario-bouwset verkrijgbaar is.

Voor meer informatie over LEGO Super Mario-collectie kun je hier op de officiële website van LEGO vinden.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.