Heb je een gekke situatie meegemaakt in De Sims 4? Sims die compleet ontspoort zijn geraakt? Of door een vreemde eigenschap raar doen? Of probeer je wel eens aan handje te helpen om je Sims rare dingen te laten doen?

Alena: Mijn sim is een keertje gaan joggen toen ze zwanger was, maar kennelijk had ze het idee dat ze mogelijk trek zou krijgen onderweg en had ze nog een vork in haar handen. Dat was wel even een hilarisch momentje. Helaas ben ik de screenshot daarvan kwijt, maar dat was wel briljant. Wat me ook wel eens gebeurt is dat sims nogal abrupt van emotie kunnen veranderen, bijvoorbeeld verdrietig omdat ze een slechte dag op het werk hebben gehad en dan vervolgens gaan staan dansen voor de radio. Woop woop!

Patricia: Ik weet nog wel, volgens mij was het in De Sims 3, dat als je Sim niet aan bepaalde eigenschappen kon voldoen ze dan even doordraaiden. Dat is nu niet echt meer zo, ze worden wel somber maar verder geen rare fratsen meer eigenlijk. De meest rare fratsen van mijn Sims is eigenlijk het ziek worden door een of andere beestenbeet als ze in de jungle zijn geweest.


Verder kan ik het me niet voor de geest halen wat er verder voor rare fratsen zijn geweest. Ze gaan minder snel dood, dat is soms wel een uitdaging. Zeker als mijn Sim verliefd op een ander is en ze er dan eentje moet lozen zeg maar. Elektrocuteren is dan iets dat ik nog wel eens probeer, maar dat lukt ook niet zo goed. Verzuipen in het zwembad lukt ook niet meer. Dus dan moeten ze maar verhuizen.

Heb jij rare fratsen die je wilt delen? Dingen die per ongeluk of juist expres zijn gebeurd?

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.