Samen een serie bingen is toch veel leuker dan alleen? Wat nu als je nét met een vriend of vriendin een serie aan het kijken was en je kunt momenteel niet meer bij elkaar op visite? Gelukkig is daar een oplossing voor in de vorm van Netflix Party. We leggen je uit hoe het werkt.

Netflix it is de komende tijd. Streamingsdiensten draaien momenteel overuren en er wordt de nodige content verslonden. Wil je toch samen kijken naar een serie (of uiteraard film) en bevindt je je niet in dezelfde ruimte dan is daar Netflix Party! Gelijktijdig kijk je dus naar dezelfde content en in de groeps- chat kunnen jullie ook nog eens informatie, tips of roddels uitwisselen.

Niets te facetimen of skypen en gelijktijdig de serie aanzetten. Werkt niet! Geef het maar op! Gelukkig is hier iets op bedacht door een aantal slimme jongens en ze hebben Netflix Party binnen no-time werkend gekregen. Handig!

Wat heb je nodig? Een Google Chrome Browser, een Laptop of PC en de Netflix Party extensie. Vervolgens kies je een film of serie op Netflix en klik je op de “NP” knop om de party te starten. Kopieer de URL en deel de link met je vrienden zodat zij kunnen kijken. Bijkomend: het is ook nog eens he-le-maal gratis! Wat let je? Ga naar https://www.netflixparty.com/ en enjoy!
Enig puntje: alleen beschikbaar op chrome browsers op laptops of desktop PC’s.

Die quarantaine wordt nu zeker weten een stuk minder saai. Voorkom alleen geruzie over welke film of serie jullie nu moeten gaan kijken door bijvoorbeeld uit de Top 10 te kiezen.

Kom maar op met die lange-afstands- film en serie-avonden. Popcorn moeten jullie natuurlijk wel ieder voor zich regelen. Nodig al je vrienden uit en laat de Netflix Party beginnen! Have fun!

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.