Bordspelfanaten en budgetfans opgelet! Op zaterdag 23 en zondag 24 november 2019 kun je in Almere weer je slag slaan tijdens de 999 Games Outlet Sale. De ideale gelegenheid om alvast voor Sint en Kerst de nodige inkopen te doen voor een flink gevulde zak aan bordspellen en zo die winter door te komen.

Twee maal per jaar kun je in het 999-games magazijn in Almere je ogen uitkijken én natuurlijk je slag slaan tijdens heuse Outlet Sales. De tweede (de eerste vond plaats in het laatste weekend van mei) van 2019 vindt plaats op zaterdag 23 en zondag 24 november van 10:00 uur tot 15:00 uur. De kortingen op de beste bord- en kaartspellen, maar ook puzzels kunnen oplopen tot wel 60%.

We weten allemaal wel enkele kaskrakers uit het 999 Games assortiment, waaronder Carcassonne, Kolonisten van Catan, Legenden van Andor, Weerwolven van Wakkerdam en ga zo nog maar even door. Je kunt je uiteraard ook wagen aan geheel nieuwe en / of onbekende spelletjes.

Tijdens de Outlet Sale zal er voor ieder wat wils zijn. De allernieuwste spellen zijn aantrekkelijk geprijsd, maar ook (licht)beschadigde spellen en golden oldies kun je voor een scherp prijsje op de kop gaan tikken in Almere. Vragen kunnen gesteld worden aan de medewerkers van 999: ja! die kunnen je vaak net iets beter vertellen wat er zo fijn is aan een spel!

Wanneer je op Facebook aangeeft geïnteresseerd te zijn in de Outlet Sale krijg je enkele dagen van tevoren een melding met de lijst van spellen en waar in het magazijn ze liggen. Superhandig! Prijzen zelf worden helaas niet van tevoren bekendgemaakt en er geldt OP = OP!

Extra tip: Mocht je budget nu niet heel groot zijn om je auto vol te laden met bordspelletjes met korting kun je natuurlijk ook fijn van de gelegenheid gebruikmaken om dat magazijn eens van binnen te bewonderen. Let op: de outlet sale is wel tegelijkertijd met de Comic Con Utrecht, maar wellicht ligt het op de route van en / of naar huis.

Datum:
Zaterdag 23 en zondag 24 november 2019
10:00 – 15:00 uur

Locatie:
999 Games Magazijn
Wormerweg 2
1311 XB Almere

Ga jij je slag slaan tijdens deze Outlet Sale? Mocht je niet in de gelegenheid zijn kun je volgend jaar opnieuw een poging wagen, want de outlet vindt gedurende twee weekenden in het jaar plaats.

Bron afbeelding: 999 Games website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.