Een van de grootste evenementen van Nederland waar alle helden bij elkaar komen. De wintereditie van Heroes Dutch Comic Con op 23 en 24 november in Jaarbeurs Utrecht. Fan van series? Ben je een filmfreak? Houd je van cosplay? Enzovoorts? Dit evenement heeft het allemaal! Ben jij er bij?

Yes! Volgende maand kunnen we weer genieten. Genieten van aanwezige beroemdheden en met ze op de foto gaan, lekker shoppen naar nerdy merchandise, games spelen en gave cosplayers spotten. Twee dagen lang kan je dit doen. Een weekend lang vol entertainment en jouw passie delen met anderen.

Een van de activiteiten die je kan doen op de Heroes Dutch Comic Con is jezelf omtoveren tot jouw favoriete personage uit een game, serie of manga. Doe mee met de Cosplay Contest of show jouw creatie op de Cosplay Catwalk op de Main Stage. Natuurlijk kan je ze ook bewonderen en eventueel met je favoriet op de foto gaan. Zowel beste nationale en internationale cosplayers zullen aanwezig zijn, die speciaal voor het publiek hun outfit showen.

In de Dealer Hall vind je de grootste geeky markt in het land. Ontdek het mega aanbod aan merchandise waar je de nieuwste items kan scoren voor je collectie. Ook dit jaar geeft de organisatie weer de ruimte aan artistieke talenten waar ze graag hun artwork en unieke items laten zien in de Artist Alley.
Iedere keer neem ik een kijkje bij de Artist Alley en ik kom altijd geweldige dingen tegen. Zo erg zelfs dat ik hier nooit met lege handen weg ga.

Games mogen ook zeker niet ontbreken tijdens dit evenement. Een volledig hal gevuld met alles wat met games te maken heeft. De nieuwste games spelen, tegen je vrienden of concurrenten uitdagen of strijden in een van de eSports toernooien waar je toffe prijzen kan winnen. Vervelen doe je hier niet. Check hier welke (retro) games speelbaar zijn op de Heroes Dutch Comic Con.

Een ding wat zeker niet mag ontbreken hier is het ontmoeten van acteurs en actrices uit jouw favoriete serie of film. Iedere editie nodigt de organisatie special guests uit en krijgen de bezoekers de kans om hen te ontmoeten en zelfs mee op de foto te gaan. Enkele acteurs/actrices die aanwezig zullen tijdens dit tweedaagse evenement:

  • Colin O’Donoghue (bekend van Once Upon a Time)
  • Marie Avgeropoulos (bekend van The 100 en Isolation)
  • Evanna Lynch (bekend van Harry Potter filmreeks)

De organisatie maakt, naarmate het evenement dichterbij komt, meer special guests bekend. Houd de website goed in de gaten. Het kan voorkomen dat de guest helaas moet afzeggen vanwege verplichte opnamedagen voor een serie of film.

Kortom: er is genoeg te doen. Je verveelt je niet. Voor meer informatie over dit ga je naar de website Heroes Dutch Comic Con. Bestel hier ook je tickets voor het evenement, meet-and-greets en toernooien.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.