De Outlet Sale van 999 Games, we hebben eerdere edities ook al aandacht besteed aan dit leuke evenement. Na ongeveer een jaar of anderhalf stelt 999 Games haar magazijn weer open voor een blik in de opslagplaats en natuurlijk leuke koopjes. Save the date: 27 en 28 november 2021.

De Outlet Sale vindt plaats in het magazijn van 999 Games in Almere. Dus heb je altijd al willen zien hoe een magazijn van een grote bordspeluitgever er uit ziet? Grijp dan absoluut je kans. Entree is er niet, want de toegang is volledig gratis. De kortingen kunnen flink oplopen, dus wil je een leuk uitje hebben en leuke deals scoren? Wees er dan vooral bij!


Net als voorgaande jaren biedt de uitgever speciale Outlet-pakketten aan. Wat de inhoud van de pakketten dit jaar is dat blijft nog even een verrassing, maar uit het verleden is al gebleken dat de pakketten voor een habbekrats weg gaan. Vijf toptitels voor een mooie prijs. Voor deze pakketten geldt wel: op = op!

Geef je ogen de kost, loop langs de grootste krakers van 999 Games, waaronder de Kwakzalvers van Kakelenburg, Catan, De Zoektocht naar El Dorado en ook pocket games als Beverbende, Clever of Saboteur. De uitgever kent al vele populaire successen. Daarbij is het ook een uitgelezen kans om alvast inkopen te doen voor de Sint en Kerst.

Noteer in je agenda: 27 en 28 november 2021 tussen circa 10:00 en 15:00 uur. The place to be: 999 Games Magazijn, Wormerweg 2, 1311 XB Almere.

© 999 Games

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.