Animal Crossing: New Horizons kent vele trouwe fans. Niet gek ook, want het is één van de bestverkopende games op de Nintendo Switch. Gelukkig blijft Nintendo ons voorzien van de nodige updates voor de game. De laatste update wordt er één om als Animal Crossing-fan héél erg blij te worden!

In een speciale Animal Crossing: New Horizons Direct werd de nieuwe update uit de doeken gedaan. Er komt namelijk een gratis update en daarnaast ook een betaalde DLC op 5 november.

De Animal Crossing: New Horizons Direct kun je hier nog even op je gemakje terugkijken:

In de gratis update komt er een toevoeging aan het museum. Er wordt een café geopend door Brewster waar je een heerlijk kopje koffie kunt drinken, daarnaast zal Kapp’n je met zijn boot naar andere mysterieuze eilanden brengen en toezingen met prachtige zeemansliederen. Ook nieuw zijn de gyroids, je graaft ze, naast de fossielen, nu op op je eiland. Op het plein op Harvey-eiland komen nieuwe winkels. Harv’s eiland moet de place to be zijn voor de echte shoppers. Er komt onder meer een winkeltje van Katrina de Waarzegster. Dat is nog niet alles, want we kunnen gaan koken en groenten gaan verbouwen, plus er komen meer aanpassingsmogelijkheden. Ook interessant is dat je kunt gaan groepsgymnastieken én er komt meer opslagplek voor je spullen.

Voor de die-hard-fans komt er een heuse DLC in de vorm van Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise. Sluit je aan bij Lottie en het team van het resortplanbureau. In een prachtige archipel kun je vakantiehuizen ontwerpen, een school en restaurant inrichten en je creativiteit de vrije loop laten. Zorg er voor dat vakantiegangers de tijd van hun leven krijgen schitterende door jou ingerichte huisjes. Luister hierbij goed naar de wensen van je gasten. Groei uit tot een ervaren ontwerpen en wellicht dat je vakantiegangers jouw suggesties dan als heel interessant ervaren. De DLC kost je eenmalig €24,99. Dit betekent wel dat je weer uren, uren en uren kunt spelen. Wanneer je het nieuwe Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket hebt kun je de DLC zonder extra kosten downloaden. Dit abonnement kost je €39,99 per jaar voor een individueel lidmaatschap.

© Nintendo Co., Ltd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.