Ben jij regelmatig ook zo teleurgesteld dat er nu niet echt een goede winkel is voor game- en film- merchandise? Fysieke winkels praten we dan over, want op het wereld wijde web is natuurlijk genoeg te vinden. Nee, een winkel waar je binnen stapt en je ogen uit kunt kijken. Daar komt nu verandering in…
Op de nodige Cons kun je natuurlijk flink je slag slaan of natuurlijk op de Verzamelaarsjaarbeurs, waar het een walhalla aan mooie spulletjes is. Natuurlijk zijn ze er wel, bijvoorbeeld Gator in Nijmegen. In Rotterdam zou ik er helaas zo 1-2-3 niet één kunnen noemen.

Shopforgeek, een shop voor fans van alles wat maar een beetje Geeky is en denk hierbij aan toys, collectibles en kleding, is al een gevestigde naam in België, maar gaat nu op 21 en 22 juni haar eerste winkel in Nederland openen: en….. jawel…. in….. Middelburg en wel aan de Nieuwe Burg 13! Niet helemaal om de hoek, maar we hopen natuurlijk dat het niet bij één vestiging blijft. Momenteel heeft de keten 26 winkels, waarvan het merendeel in België en een aantal in Frankrijk.

Benieuwd wat ze allemaal verkopen? Bekijk dan vooral ook even hun website en doe je tegoed aan al het pracht en praal dat Shop For Geek te bieden heeft. Persoonlijk ben ik fan van de categorie ‘Home & Deco’ waar onder andere Harry Potter Cookie Stamps, een Star Wars kookschort, Harry Potter ijsblokjesvormen, Disney Slabestek, BB-8 Snijplank, Doctor Who Peper en Zoutstelletje, handdoeken van Harry Potter, Batman en Disney te vinden zijn. Ga zo nog maar even door; enig nadeel; je portomonnee zal helaas iets minder gelukkig zijn.

Laten we hopen dat er hééééél snel meer winkels worden geopend in Nederland.

Goed, een klein tipje van de sluier dan (met beeld!), maar wees gewaarschuwd:

Ontdek de replica van Hermione’s Time Turner! Deze hanger van 24 karaat goud heeft een diameter van 3,5 cm en de…

Geplaatst door Shopforgeek NL op Woensdag 29 mei 2019

Ontdek deze 6 nieuwe figurines Kingdom Hearts III uit de collectie Square-Enix Bring Arts. Je vindt er 3 versies van…

Geplaatst door Shopforgeek NL op Woensdag 15 mei 2019

Jack Skellington maakt zijn comeback in de Loungefly-collectie met deze nieuwe handtas 🤩 Nu bestellen! Vanaf nu beschikbaar bij ShopForGeek: http://bit.ly/2DYn25c

Geplaatst door Shopforgeek NL op Vrijdag 17 mei 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.