Of het nu gaat om het maken van je eigen versieringen voor de kerstboom of je outfit af te maken met wat sieraden, wij hebben er al wel eens aandacht aan besteed. Tijd om onze eigen DIY weer te delen met jullie allemaal om wat inspiratie te geven voor de komende feestdagen.

Laten we beginnen met de kerstversieringen voor je kerstboom! We delen het idee en geven natuurlijk een linkje waar je de hele uitleg kunt vinden om deze betreffende DIY zelf na te maken.

Kerst DIY: Geeky versieringen van FIMO klei

Deze uitleg is geschreven door een voormalig lid, Sandra! Ze heeft heel duidelijk uitgelegd wat je nodig hebt en wat je moet doen. Leuke bezigheid voor jezelf en de kinderen op een regenachtige dag.
Lees hier de uitleg

DIY: Verf je kerstballen

Een DIY van mijn hand waarbij ik mijn oude kerstballen heb voorzien van een likje verf! Nu zijn de technieken en stickers die je uit kan printen met speciale printers nog handiger om je kerstballen te personaliseren, toch een leuke activiteit!
Lees hier de uitleg

DIY: Strijkkralen kersthangers

Helaas missen de foto’s in dit item, maar dat wil niet zeggen dat je de stappen niet kunt volgen. Deze handleiding is geschreven door Heather, die speciaal voor ons toentertijd haar kerstboom voorzien had van geeky en gamer strijkkraal hangers.
Lees hier de uitleg

http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2014/08/DIY_Star.jpg

DIY: gedroogvilte Mario-ster

Onze eigen Laura is creatief met vilt geweest! Zij maakte deze Mario ster voor in de kerstboom voor ons. Helaas missen de foto’s maar is de uitleg nog wel duidelijk aanwezig.
Lees hier de uitleg

DIY: Snowglobe Sneeuwbal

Een van de leukste DIY’s die ik heb geschreven is deze snowglobe! Samen met Heather heb ik een Sackboy snowglobe gemaakt. Echt een hele leuke tip om te doen met kinderen en ook best heel gemakkelijk.
Lees hier de uitleg

Nu nog een aantal DIY’s om je outfit voor de feestdagen te stijlen of om cadeau te geven!

DIY: Pac Man haar elastiek (roezel)

Wat ga je doen met je haar? Wellicht een mooi elastiek erin? Met een stofje naar keuze? Ik maakte deze roezel en deel deze graag nog een keer, omdat het je outfit op kan leuken!
Lees hier de uitleg

DIY: Mushroom Ketting

Het is even frobelen maar dan heb je wel een leuk en uniek sieraad. Ook erg leuk om cadeau te geven! Deze ketting kan je voor elke gelegenheid maken maar voor de feestdagen is het wel extra speciaal toch?
Lees hier de uitleg

http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2014/08/DIY_Armband.jpg

DIY: Pac Man Armband

Maak je eigen bijpassende armband met deze uitleg. In deze DIY leg ik je uit hoe je een armband kan maken, die ook erg leuk kan zijn om cadeau te geven. Je zou hem ook nog bijpassend bij de ketting hierboven kunnen maken.
Lees hier de uitleg

Zit er nog een leuke DIY voor je tussen? Of misschien heb je al eens eerder eentje van ons gemaakt?

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.