Shame on me! Ik heb het eerste deel van Wreck it Ralph nog niet eens gezien en dan is de tweede al bijna in de bioscoop! Ralph heeft een nieuw avontuur voor de kiezen in de onbekende wereld van het internet. Hij is niet alleen Vanellope (love her!!) staat hem bij!

In Ralph Breaks the Internet gaat Vanellope von Schweetz samen met haar beste vriend Ralph op avontuur in de onbekende wereld van het internet. Ze riskeren hierbij alles om op zoek te gaan naar een vervangend onderdeel voor Vanellope’s videogame Sugar Rush en zo de videogame te redden. Ralph en Vanellope worden tijdens hun reis geholpen door verschillende internet bewoners zoals onder andere een websiteonderneemster genaamd Yesss, wie het hart en ziel is van de trendsettende website “BuzzzTube”.

Vanaf 12 december in de bioscoop! Leuke tip voor de kerstvakantie die om de hoek gluurt!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.