Tijd om de stembanden te smeren voor Let’s Sing 2019

Ben jij ook zo dol op een nootje zingen? Let’s Sing is nu beschikbaar voor de PlayStation 4, Switch en de Wii U. Samen met je vrienden kan je de strijd aangaan om te zien wie de beste zangstem heeft, dit kan zelfs door ze online uit te dagen. Kijk je gauw mee naar de tracklist om je favoriete nummer uit te kiezen?

Er is naast de game voor je console ook de optie om de Let’s Sing App te gebruiken, voor als je buitenshuis wilt zingen. Je hebt dan de Let’s Sing App (download via Google Play of iTunes nodig waarmee je gemakkelijk kan connecten via een mobiele hotspot.

Bestaande Song packs
(Beschikbaar voor iedereen en gratis als je hem al op dezelfde console hebt gekocht voor een voorgaande editie)

  • Party Classics Vol. 1
  • Best of 80’s Vol. 1
  • Chart Hits
  • Party Classics Vol. 2
  • Legendary Hits

Nieuwe song packs voor 2019:

  • Best of 90’s
  • Best of 80’s Vol. 2

Het zijn aardig gevulde pakketten met veel internationale hits van grote sterren als Rita Ora, Shawn Mendes, DNCE, Roxette, ABBA, Martin Garrix & Dua Lipa, Lorde, No Doubt, Alanis Morissette en nog heel veel meer.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.