Ga alvast je stembanden oefenen, want er komt een nieuwe Let’s Sing-game uit in het najaar voor op de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. Een leuke partygame voor meerdere spelers of alleen voor de spiegel.

Laat je meevoeren met de muziek en word de ster van jouw feestje. Of zing solo! In Let’s Sing 2021 zing je mee met de actuele en klassieke nummers. Een paar voorbeelden van bekendste en grootste hits momenteel zijn Billie Eilish met ‘Bad Guy’ en ‘Sucker’ van Jonas Brothers. Of ben je meer van de klassieke nummers zoals ‘Kiss From A Rose’ van Seal of ‘I Can’t Dance’ van Genesis. Wat je ook kiest, het word een feestje. De tracklist van Let’s Sing 2021 bevat maar liefst 30 internationale muzieknummers met bijbehorende videoclips erbij.

Pak je microfoon erbij en zing alleen of samen met maximaal 4 vrienden. Heb je geen usb-microfoon tot je beschikking? Geen probleem. Download de Let’s Sing Microphone-app op je telefoon om als microfoon te gebruiken. Het leukste is dat de game jouw zangprestaties analyseert en van jouw medespelers. Je verdient niet alleen medailles maar krijgt ook nog eens opbouwende feedback.

Let’s Sing 2021 komt naar verwachting 13 november uit voor op de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

Wendela

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.