De Free-to-Play game Pokémon Café Mix is populair, want inmiddels is de game al ruim 5 miljoen keer al gedownload. En om dat te vieren komt Grookey graag even langs om een kopje warme Eevee Latte te drinken.

De eind juni uitgebrachte Pokémon Café Mix-game is gratis te downloaden op de Nintendo Switch en mobiele apparaten. Wereldwijd is de game al 5 miljoen keer gedownload en hebben talloze spelers heerlijke dranken en verrukkelijke gerechten geserveerd aan Pokémon die graag langskomen in jouw café. En om dat te vieren ontvangen spelers bonus items als zij tussen 17 en 30 augustus tot 07.59 uur inloggen in de game. Gedurende periode ontvangen spelers 5.000 gouden acorns en drie van elke Whistle puzzel power krijgen, die je kan gebruiken tijdens jouw puzzelopdracht.

En dat niet alleen. Vanaf 12 augustus tot 26 augustus zal Grookey langskomen als speciale klant. Probeer hem tevreden te stellen en wellicht biedt hij zichzelf aan als nieuwe personeelslid. Daarnaast kunnen ook andere Pokémon langskomen tijdens Grookey’s beperkte aanwezigheid.

Pokémon Café Mix is gratis te downloaden op de Nintendo Switch en via de Google Play en App Store.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.