Een nieuwe Disneyfilm die je meeneemt op een fantasierijk avontuur met verschillende bekende gezichten in de cast. De film is volgens mij een typische kerstfilm, maar wellicht wil je hem eerder zien natuurlijk voor de kerstdrukte straks weer om de hoek loert. Vanaf 1 november is hij te zien in de bioscoop!

Alles wat Clara (Mackenzie Foy) wil is een sleutel – een unieke sleutel die een doos ontgrendelt dat een onbetaalbaar geschenk van haar overleden moeder bevat. Een gouden draad, gegeven op het jaarlijkse feest van peetvader Drosselmeyer (Morgan Freeman), leidt haar naar de felbegeerde sleutel. Die daarop deze plots veranderd in een vreemde en mysterieuze wereld. Hier ontmoet Clara soldaat Phillip (Jayden Fowora-Knight), een bende muizen en de regenten die over drie Koninkrijken heersen: Land van Sneeuwvlokken, Land van Bloemen en Land van Snoepgoed.

Clara en Phillip moeten het onheilspellende vierde Koninkrijk trotseren, de thuishaven van de tirannieke Moeder Ginger (Helen Mirren) om hier de sleutel van Clara te vinden en hiermee hopelijk de harmonie terug te brengen in de nu zo wankelende Koninkrijken. Met Keira Knightley in de hoofdrol als de Sugar Plum Fairy en met een speciale uitvoering van de Amerikaanse ballerina Misty Copeland. The Nutcracker and the Four Realms, de film voor de feestdagen, is geregisseerd door Lasse Hallström en geïnspireerd door E.T.A. Hoffmann’s klassieke verhaal.

Vanaf 1 november in de bioscoop.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.