The Room Challenge, of vrij vertaald; de kamer challenge. Waarbij je een Sim maakt en dan als levensdoel Mansion Baron kiest met wat haakjes en oogjes natuurlijk.

* Je maakt een Sim en zorgt ervoor dat er niet voor de eigenschap ‘loner’ (eenzaam) word gekozen. Verder mag je zelf weten hoe hij of zij eruit ziet.
* Je kiest een kavel om op te wonen, een 20×15 kavel is het handigste omdat je dan het meeste geld overhoud om een huisje te bouwen.
* Je huis is 8×8, je mag de indeling zelf bepalen, je mag een ‘front proch’ maken als je wilt. Je huis heeft maar één verdieping.
* Laat je Sim het huis betrekken en verwijder dan de voordeur!! Jouw Sim mag onder geen enkele voorwaarde naar buiten. Je mag maar één Sim gebruiken voor deze uitdaging.
* Vanwege de levenswens mag je wel buiten je ‘kamer’ bouwen. Anders kan je nooit voldoen aan bijvoorbeeld de 30 ramen en 20 columns regels voldoen.
* Je kan niet naar buiten om dingen te verzamelen of vissen te vangen. Probeer het dus eens met schilderen, programmeren, tuinieren (helemaal een uitdaging!) of microscoping. Zolang je Sim maar niet uit de kamer gaat.

Regeltjes en een voorbeeld van het huis, nou ja ‘kamer’ kan je hier vinden forums.thesims.com

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.