Limited-Edition Lego Overwatch aangekondigd plus gelekte sets

Als je fan bent van LEGO en Overwatch dan is de set 75987 Omnic Bastion iets dat je aan zou moeten schaffen! Naast deze iconische held zullen er in januari 2019 nog een aantal Overwatch LEGO sets moeten gaan verschijnen. Op de website van LEGO is er nog niet veel over te vinden, behalve een ‘coming soon’ pagina, maar de Amerikaanse winkelketen Target heeft deze al wel gedeeld.

Inmiddels zijn de beelden van deze LEGO Overwatch sets alweer van het internet gehaald, of via een omweg te vinden. Nou ja, van de website van Target in elk geval, daar zijn ze niet meer te vinden. Verschillende websites hebben de beelden natuurlijk allang opgeslagen en kan je ze alsnog bewonderen. Het gaat om een zestal LEGO sets te vinden onder de volgende sets:

Tracer vs. Widowmaker (75970) – 129 stukjes $14.99


Hanzo vs. Genji (75971) – 197 stukjes $19.99


Dorado Showdown (75972) – 419 stukjes $29.99


D.Va & Reinhardt (75973) – 455 stukjes $39.99


Bastion (75974) – 602 stukjes $49.99


Watchpoint: Gibraltar (75975) – 730 stukjes $89.99

Voor deze sets zijn de Amerikaanse prijzen wel bekend, hoe de Nederlandse prijs zal zijn is nog niet bekend. Ik gok dat deze niet zo heel veel hier vanaf zal wijken.

Terug naar de Omnic Bastion die al wel te koop is, onder andere via de website van Blizzard te koop voor $25,00. De set is maar liefst 13 cm hoog en een exclusieve uitgave van Blizzard en LEGO. Daarnaast zijn de armen van deze robot te bewegen en zit er een ingebouwde wapen in de rechterarm.

Bron gelekte sets: thebrickfan.com

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.