PAW Patrol: On A Roll nu verkrijgbaar!

Als moeder ben je nu eenmaal op de hoogte van aaaaal die personages uit diverse tekenfilms. Als het even kan ken je ze ook bij naam en wat ze heel goed kunnen. Mijn kinderen zijn bijvoorbeeld gek op PAW Patrol en laat daar nu ook een game van zijn uitgekomen!

Ga samen met je favoriete pups en hun baasje Ryder op avontuur. Er zijn maar liefst 16 avonturen die je samen met de acht pups op moet lossen. Ik hoor je denken, acht?! Jazeker, naast dat je Marshall, Chase, Zuma, Sky, Rocky en Rubble hebt mag je de vrienden Everest en Tracker natuurlijk niet vergeten.

Samen ga je naar de bekende locaties uit de tekenfilms zoals de Avonturenbaai, de boerderij van boerin Yumi, de berg van Jake en nog veel meer.

“Het was voor ons een echt genoegen om een leuke, doch uitdagende game te maken waarin de geliefde puppy’s van onze jongste gamers de hoofdrol in spelen. We zijn blij een gloednieuwe ervaring aan PAW Patrol-fans en hun families aan te kunnen bieden,” aldus  Terry Malham, CEO van Outright Games.


PAW Patrol: On A Roll is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en de PC.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.