Naast de eerder genoemde Disney Prinsessen Challenge is er ook eentje die van jouw gewone Sims meisje een prinses kan maken. Het concept heeft ook wel iets weg van The Bachelor, de tv-show, waarbij een man kan kennis maken met diverse vrouwen, met ze op date gaat en er dan eentje uit zal kiezen om de rest van zijn leven mee te delen..

Tenminste dat zou het meest ideale scenario zijn. Om het tot dat punt te laten komen, heb ik hier de spelregels,

* Je creƫert een vijftal prinses kandidaten, daarnaast maak je een eigen personage die jij mag sturen.
* Plaats deze prinsessen-to-be in de wereld en bouw een kasteel voor ze. Je mag hierbij cheaten en het kasteel voorzien van allerlei basics om de dames prinsessen dingen te leren.
* Maak een Royal Family! De koning, koningin en hun enige zoon. Plaats ze op een kavel en bouw een huisje (als je wilt) je kan ze ook gewoon laten rondhangen want je speelt er verder eigenlijk niet mee.
* Laat alle prinsessen-to-be langsgaan bij de prins en zijn ouders om zich voor te stellen. Je mag alleen nog geen vrienden met ze worden. Het is handig om ze te kennen om ze uit te nodigen voor feestjes.
Het uiteindelijke doel is dat de prins op een van de prinsessen valt en met haar trouwt. Om dit voor elkaar te krijgen zijn er allerlei opdrachten waar je punten mee kunt verdienen.

Deze opdrachten zijn hier te vinden. Je kan de dames natuurlijk ook hun gang laten gaan en kijken waar het op uitdraait.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.