Wie kent het verslavende mobiele spel Candy Crush niet? Voor de mensen die klachten krijgen dat ze teveel op hun mobiel zitten, de game is er nu ook als bordspel! Nu kun je de familie erbij betrekken en toch lekker Candy Crush blijven spelen. Nog beter nieuws, wij mogen een bordspel weggeven!

Het Candy Crush bordspel is uitgebracht door Just Games en je moet, net zoals in het online spel, gekleurde snoepjes verzamelen door slim te puzzelen. In het midden van het bordspel zie je kersen en het doel van het spel is om die te veroveren. Je maakt een ketting van snoepjes, maar je tegenstanders kunnen jou het leven zuur maken. Zodra er drie snoepjes van dezelfde kleur naast elkaar liggen heb je een probleem. Je moet dus een aanééngesloten ketting van snoepjes naar de kers toe leggen om te winnen.

Bij het spel zit een speelbord, acht dobbelstenen, en 193 snoepjes! (geen echte snoepjes helaas) De power-ups die je kent uit het online spel zijn ook aanwezig.

Je kunt het Candy Crush bordspel spelen met 2 of 4 spelers vanaf 8 jaar en de speelduur is ongeveer 30 minuten.

Lijkt jou dit nou het perfecte spel nu de wintermaanden eraan komen? Laat ons weten wat jouw level is in Candy Crush, door een comment achter te laten op de facebook post over de win-actie en dan loten wij op 19 oktober 2018! De winnaar zal willekeurig gekozen worden.

Voorwaarden:
• De prijzen zijn niet voor geld in te wisselen.
• De inzending moet voor 18 Oktober 23:59 uur binnen zijn.
• Je mag maar één maal deelnemen aan de prijsvraag (bij meerdere inzendingen word je gediskwalificeerd).
• Wij zullen ons uiterste best doen de winnaar zo snel mogelijk na de laatste inzenddag bekend te maken. Wij nemen contact op met de winnaar via Facebook.
• Wij zijn niet verantwoordelijk voor de slechte postverzorging van de postbedrijven.
• Crewleden zijn uitgesloten van deelname.
• Jouw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en zullen na de prijsvraag verwijderd worden uit ons systeem.

About Amber

Historicus, lezer en fanatiek gamer!

View all posts by Amber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.