Vampierjagers opgelet! 26 oktober is het zover en wordt seizoen 2 (bestaande uit maar liefst 8 afleveringen) van de Netflix Original Castlevania gereleased op Netflix. De nieuw vrijgegeven poster van de serie is doordrenkt met bloed en heeft dan ook de titel: ‘Blood Will Seek Blood’.

Re-cap: op 7 juli 2017 lanceerde Netflix Castlevania. Alle vier afleveringen (die ieder slechts 25 minuten duren) waren meteen bingewatch-materiaal. In een notendop volg je Vampire Hunter Trevor Belmont (ingesproken door Richard Armitage, jeweetwel Thorin uit The Hobbit). Hij vecht om een belegerde stad te redden van Buitenaardse wezens onder de heerschappij van niemand minder dan Dracula (ingesproken door Graham McTavish, jeweetwel Dwalin uit The Hobbit)! De rest van de cast in seizoen 1 zijn ook geen geheel onbekenden uit het wereldje: James Callis (Gaius Baltar uit Battlestar Galactica) als Alucard, Emily Swallow (Amara uit Supernatural) als Lisa, Tony Amendola (Marco / Gepetto uit Once Upon A Time) als The Elder en Matt Frewer (Moloch uit Watchmen) als The Bishop.

De productie van seizoen 2 ligt in handen van Marvel-producer Warren Ellis, Adventure Time’s Kevin Kolde en Fred Seibert en Adi Shankar (o.a. The Grey). De trailer belooft al dat het een bloederig seizoen gaat worden en wellicht is er wel plaats voor de nodige veldslagen? Verwacht dan ook een nieuw duister seizoen waarin de strijd tegen Dracula verder gaat.

Nog even geduld dus…. maar tot die tijd kun je óf seizoen 1 (opnieuw) bekijken óf in de Castlevania-sferen komen met de talrijke én populaire games die door Konami zijn uitgebracht. Tip: de serie is gebaseerd op gebeurtenissen uit Castlevania III.

Bekijk de officiële trailer van seizoen 2 om in de “stemming” te komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.