Onlangs heeft de CES, International Consumer Electronics Show, in Amerika plaats gevonden en hierbij zijn verschillende bedrijven die nieuwe producten hebben aangekondigd. Ik ben even in onze persberichten gedoken en heb hier een opsomming van wat er is aangekondigd, te starten met Lenovo die onder andere het Lenovo Legion submerk showt.

Voor Lenovo staat ‘Different Innovates Better‘ centraal en brengt zowel diverse verbeterde als nieuwe snufjes op de markt. Zo zijn een aantal producten, waaronder de laptop-serie ThinkPad X1, voorzien van een update en zullen binnenkort ook al verschijnen. Ook introduceren ze het Lenovo Legion gaming merk, voor en door gamers ontwikkeld met daarbij de VR (Virtual Reality) experience mogelijkheid op deze laptop serie.

Legion game-serie

img_lenovo_ces2017_legion-y720

Er is gedacht aan een betere game-ervaring met de Lenovo Legion serie, een nieuw gaming submerk. In deze serie worden er twee nieuwe laptoppen op de markt gebracht, de Lenovo Legion Y720 (foto boven) en de Lenovo Legion Y520. Het belooft een betere game-ervaring te worden waarbij er ook rekening is gehouden met de mogelijkheid om VR te gebruiken. Ook is het vermogen optimaal met een Intel Core i7 processor.

* De Lenovo Legion Y720 Laptop is begin april 2017 beschikbaar vanaf $1,399.99.
* De Lenovo Legion Y520 Laptop begin februari 2017 beschikbaar vanaf $899.99.

Thinkpad X1 serie

De Thinkpad X1 serie ziet er erg gaaf uit en brengt leuke nieuwe features met zich mee. Er zijn drie verschillende laptops die hun eigen handigheidjes hebben. Er is geluisterd naar de feedback van de Lenovo klanten en deze zijn doorgevoerd in deze nieuwe serie producten. Deze producten richten zich op de zakelijke markt maar willen wel werk en privé gaan combineren.

img_lenovo_ces2017_carbon_zilver
De Carbon is 10% kleiner dan de vorige versies bevat meer geheugen en opslag handig voor onderweg. Zo is de levensduur van de batterij verlengd naar 15 uur, is hij verkrijgbaar in een nieuwe zilveren kleur en zal ook verschijnen in een 13″ formaat. Ook een leuk technisch snufje dat de notebook voorzien is van een vingerafdruksensor.

img_lenovo_ces2017_yoga
De Yoga is atletisch, soepel en het scherm kan draaien door een 360-graden scharnier. Ook bevat de Yoga een ingebouwde (her-ontworpen oplaadbare) pen zodat je makkelijk je handtekening of andere ideeën op digitaal papier kan zetten. Hij is ook in een nieuwe kleur, metallic zilver, beschikbaar.

img_lenovo_ces2017_tablet
De Tablet doet al enigszins vermoeden dat het hierbij om een tablet gaat, maar deze is voorzien van een afneembaar toetsenbord en geeft een langere levensduur met de optionele modules.

Ondanks dat deze Thinkpad X1 serie vooral gericht is om werk en privé te combineren kan je er ongetwijfeld veel plezier aan beleven en zo nodig in je werkpauze een fijne game spelen.

* De ThinkPad X1 Tablet is begin maart 2017 beschikbaar vanaf $949.
* De ThinkPad X1 Carbon is begin februari 2017 beschikbaar vanaf $1,349.
* De ThinkPad X1 Yoga is begin februari 2017 beschikbaar vanaf $1,499.

Andere Lenovo producten

Bewonder het filmpje dat Lenovo heeft gemaakt waarin cijfers worden genoemd, wat mensen verwachten en hoe ze daar op inspelen met hun producten hieronder.

* De Lenovo Smart Assistant is begin mei 2017 beschikbaar in de kleuren licht grijs, groen en oranje vanaf $129.99. Lenovo Smart Assistant Harman Edition is begin mei 2017 beschikbaar vanaf $179.99.
* De Lenovo Smart Storage is begin mei 2017 beschikbaar vanaf $139.99.
* De Lenovo 500 Multimedia Controller is begin maart 2017 beschikbaar vanaf $54.99.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.