Morgenvroeg, vrijdag de 13e om 5:00 uur Nederlandse tijd, zal er een Nintendo Switch presentatie gehouden worden. Het is vroeg maar we krijgen wel weer nieuws over het nieuwe speeltje van Nintendo. Deze presentatie is live vanuit Tokyo en er zal een Engelse voice-over zijn, zodat we het gewoon kunnen volgen.

Zet dus alvast je wekker en zorg dat je op tijd bent. Is het teveel werk om zo vroeg op deze vrijdag de 13e uit bed te komen, ik kan me voorstellen dat je liever in bed blijft liggen, kan je ook de Nederlandse twitter van Nintendo volgen.

Bewonder hier de Nintendo Switch presentatie

Rond de middag zal de presentatie voorzien zijn van een ondertiteling en kan je hem dan ook rustig terugkijken.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.