Wat kan je allemaal voor redenen bedenken om geen draadloze headset in huis te halen? Vertraging van het geluid lijkt het grootste struikelblok, toch durft Logitech de stap te zetten en presenteert de Logitech G533 Wireless Gaming Headset.

Het audioteam van Logitech is er in geslaagd om een draadloze headset te ontwikkelen voor een optimaal game-genot.

De zeer realistische DTS Headphone:X surround sound-technologie repliceert een 7.1 speakerset en maakt zeer accurate audiopositionering mogelijk. Zo kun je in-game omgevingsgeluidseffecten en positionele audio, zoals hoe ver vijanden nog van je verwijderd zijn en van welke kant ze komen, precies zo horen zoals de game-ontwikkelaars ze bedoeld hebben. Je kunt daarnaast het volumeniveau van elk van de zeven audiokanalen afzonderlijk instellen.

logitech_headset
Je kan tot wel 15 meter van de bron afzitten en houdt altijd een goede verbinding. Door een lage latency van de draadloze verbinding is er praktisch geen lag in audio van je game, de film die je kijkt of wanneer je media gaat streamen. Handig is ook dat je 15 uur achter elkaar non-stop gebruik kan maken van de headset. Zeker handig als je even iets te drinken uit de koelkast wilt pakken (mits deze natuurlijk binnen de 15 meter van de bron te vinden is!) Maar ook uitstekend voor ‘marathon sessies’ die we in de volksmond ook wel een LAN Party durven te noemen.

De Logitech G533 Wireless Gaming Headset ligt in januari nog in de winkels en heeft een richtprijs van €149,-.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.