Oh denneboom oh denneboom wat zijn de gadgets dit jaar wonderschoon! Ga jij dit jaar ook zo zingen bij de kerstboom? Game gerelateerd sokken zijn leuk maar ik heb dan toch liever een nieuwe headset. Maar ja wat moet je nu voor de veeleisende gamer halen? Wij zochten het even voor je uit en hebben voor iedere gamer een leuke gaming gear gadget gevonden.

PlayStation 4
De gelukkige bezitter van de PlayStation 4 wilt uiteraard met zijn online vrienden kunnen praten en net even wat sneller zijn. Dus wat je graag wilt hebben is een goede headset. Een extra of speciale controller voor jezelf mag ook niet ontbreken en als we dan toch bezig zijn dan ook maar meteen een mooie oplader.

Sony PlayStation 4 Wireless 7.1
Stel je hebt meerdere Sony producten zoals de PlayStation 4, PlayStation 3 en PlayStation Vita dan is deze headset ideaal. Je kan ze namelijk voor al deze eerder genoemde consoles en handheld gebruiken. Maar je kan deze ook gebruiken in combinatie met je mobiel, PC en Mac. Er zit geen draad aan dus je kan met een gerust hard even opstaan en rondlopen omdat iemand je net in de rug heeft geschoten, those bastards! De headset heeft een virtuele surround sound en is dus geen fysieke 7.1 headset maar daar is de prijs dan ook naar, voor 89,99 kan deze nog voor de kerst in huis zijn.

Hori Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Headset
Heb je net iets minder om te besteden maar wil je toch een gave headset voor de kerst? Dan is deze headset een leuke keuze. Het is een gewone stereo headset en niet draadloos. Dus let even op als het even niet gaat zoals je wilt. De headset zit comfortabel en voor de prijs valt het geluid absoluut niet tegen. Dus comfortabel, goed geluid en ook nog een ontzettend gaaf design. De prijs is slechts 39.99 en via deze link heb je hem nog op tijd binnen.

Sony PlayStation 4 20th Edition Wireless Dualshock 4
Ik had maar wat graag de 20th Edition PlayStation 4 aan mijn collective willen toevoegen. Voor iets minder geld kan je wel in het bezit komen van de daarbij behorende controller. Zo heb je toch nog een unieke controller waar niemand anders aan mag zitten dan jij, gna gna gna! Deze controller heb je voor 91.57 in huis voor kerst.

Sony PlayStation 4 Wireless Dualshock 4 Zilver
Mooi zilver is niet lelijk en dat geld zeker ook voor de zilveren editie van de Sony PlayStation 4 Wireless Dualshock 4 controller. Deze controller kost je 54.99 uiteraard is ook deze nog op tijd verkrijgbaar via deze link.

Orb PS4 Controller Charging Stand
Nu heb je je controllers en wilt deze ook graag opladen. Nu kan dat wel met een kabeltje alleen het is toch veel mooier om ze ook op een standaard te hebben? Precies dat vind ik dus ook daarom in deze lijst de Orb PS4 Controller Charging Stand waarmee je twee controllers tegelijkertijd kan opladen. Via deze link heb je de charger voor 24.99 op tijd in huis.

Xbox One
De Xbox One is een multimedia apparaat waar je trots op kan zijn. Zelf heb ik de Day One editie en met horror keek ik toe terwijl een van mijn vrienden met mijn Day One controller aan de slag ging. Dus een extra controller staat op mijn verlanglijstje en een goede headset zou ook wel fijn zijn.

Steelseries H Wireless 7.1
Deze virtueel surround gaming headset is niet alleen mooi voor je Xbox One maar ook voor je Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, PC en Mac. De headset heeft wel een stevig prijskaartje maar je bent toch zeker wel heel lief geweest het afgelopen jaar?! Het fijne aan deze draadloze headset is dat deze geen vertraging in geluid heeft wat regelmatig wel het geval is bij draadloze headsets. Om ervoor te zorgen dat je ongestoord kan door gamen zitten er maar liefst twee Lithium Ionaccu’s bij. Voor 379,49 is deze prachtige headset met de kerst nog onder de boom via deze link.

Sharkoon GSone
Stel je wilt een goede headset maar helaas je hebt al je geld uitgegeven aan cadeaus voor anderen of het kerstdiner is toch wat duurder uitgevallen. Dan is de Sharkoon GSone een hele goede keuze. De headset is niet draadloos maar heeft wel een lange kabel maar liefst 25m!!! Dus je kan toch nog omhoog springen wanneer het niet lukt. Persoonlijk vind ik de headset er ook nog stijlvol uit zien en wat betreft geluid zit het ook wel goed. De Sharkoon GSone is verkrijgbaar voor 51,95 via deze link.

Xbox One Special Edition Lunar
Deze controller is gewoon heel erg mooi. Het is een speciale editie en heeft een standaard 3,5 mm stereo headset-aansluiting, handig! De controller heeft ook impulse triggers. De controller kost je 59.99 en dat is geen geld voor dit pareltje. Bestel je hem via deze link dan heb je hem nog voor de kerst onder de boom.

Gioteck Starter Pack – Controller Cover
Heb je al twee controllers maar wil je er een wat meer bescherming geven dan is dit wellicht de gadget voor jou. Hiermee heb je niet alleen een cover voor je controller maar ook meteen een extra oplaadbare Xbox One batterij. Voor wat extra grip zitten er ook Thumbstick Grips bij. De set kost je 34.99 via deze link.

Trust GXT 247
Deze Duo Docking Station voor je Xbox One controllers zorgt ervoor dat je met twee accu’s tot 10 uur kan gamen per controller. De LED verlichting geeft aan of de controllers opgeladen zijn of niet. De docking station kost je 29.99 via deze link.

Nintendo Wii U
Sinds kort heb ik ook een Nintendo Wii U in huis staan. Dit is alleen al een erg leuke gadget die vrij compleet is. Toch zijn er een aantal leuke extraatjes die je voor deze console in huis kan halen. Je hebt vooral een flink aantal leuke controllers voor deze familie console.

Tritton AX 180 Gaming Headset
Deze headset is niet specifiek voor de Nintendo Wii U gemaakt maar je kan deze wel ook hiervoor gebruiken. Daarnaast is de headset ook geschikt voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, PC en Mac. De Headset zit erg comfortabel en heeft een stereo geluid. De headset kost 64.99 en kan via deze link op tijd in huis zijn.

Nintendo Wii U Pro Controller
De gamepad die je bij de Nintendo Wii U krijgt is behoorlijk groot en dat kan soms best lastig zijn wanneer je bijvoorbeeld Call of Duty wilt spelen. De Nintendo Wii U Pro Controller is wat handzamer en ligt niet zo zwaar in de hand. Het is een fijne controller die zeker niet zal misstaan bij je Wii U al is het maar als extra controller. De controller kost je 49.99 en via deze link heb je hem op tijd thuis.

Nintendo Super Smash Bros Controller
Weet je nog die Nintendo GameCube met zijn bijzondere controller? Speciaal voor de Nintendo Wii U is er een GameCube controller uitgebracht. Een Nintendo verzamelaar wilt deze zeker in zijn collectie hebben. Ze zijn in verschillende edities verkrijgbaar voor verschillende prijzen. Via deze link vind je de rode Mario editie voor 31.99.

Hori Ammibo Collect & Display Case
Ben jij al helemaal verknocht aan de Amiibo en heb je al een flinke verzameling? Dan is deze Display case een aanrader. Je Amiibo’s blijven zo stofvrij. Het mooie is dat je de Amiibo gewoon in de case laten zitten en gebruiken. De case is groot genoeg voor alle type Amiibo’s. De case kost 6.99 en is via deze link te vinden.

PC gadgets
Nu komen we bij de afdeling waar stiekem mijn hart het meest ligt. Je battlestation kan je zo mooi uitbreiden met een diverse serie aan PC-gaming gear. Er is gear te vinden in allerlei kleuren en maten en zo kan je via jouw PC je persoonlijkheid laten zien. Ga je voor een witte, zwarte of toch geheel andere stijl? Het ideaalst is uiteraard wanneer je zoveel mogelijk gaming gear van hetzelfde merk hebt. Toch moet ik eerlijk bekennen dat het bij mij nog een mix is van verschillende merken. Soms vind je nu eenmaal het ene merk muis fijner dan het andere. Daarom hieronder een verzameling van verschillende PC gaming gadgets die niet mogen ontbreken in je battlestation.

Razer Mamba Tournament Edition Chroma
Waarom kiezen voor een kleur als je kan kiezen voor 16,8 miljoen kleuren dankzij chroma. Deze kan je in 3 verschillende modussen instellen. Allemaal erg awesome maar niet het belangrijkste bij een gaming muis. Het mooiste aan de Razer Mamba Tournament Edition is dat hij tot een 16.000 dpi resolutie heeft en dus de kleinste bewegingen worden geregistreerd. Dankzij de 5G Laser sensor en 1000Hz USB polling met slechts 1ms responsetime heb je een uiterst snelle gaming muis voor de ultieme game ervaring. Ik heb gekozen voor de Tournament Edition en dus bedraad is. Deze gaming muis heb je al voor 99,- via deze link met de kerst in huis.

Logitech G910 Orion Spark RGB
Dit is eigenlijk de toetsenbord die ik zelf wilde hebben. Helaas was hij destijds iets duurder en ben ik voor de opvolger van mijn oude gegaan de Logitech G510s. Toch blijft de Logitech G910 Orion Spark RGB op mijn lijstje staan samen met een aantal andere mechanische toetsenborden. Een van mijn vrienden heeft deze en is er, begrijpelijk, erg blij mee. De toetsenbord heeft ook de leuke 16,8 miljoen instelbare kleuren en 9 Macro toetsen met drie verschillende modi. De Logitech Romer-G switches, mechanische toetsen, zorgen ervoor dat je tot maar liefst 25 procent sneller bent dan met een normaal toetsenbord. Dit komt door de lage weerstand en lage actuatie punt. Je hebt de vijand al bijna neer voordat je eraan denkt. De toetsenbord heeft nog een leuke gadget namelijk de Arx Control integragie waarmee je iOS en Android apparaten updates in de game, mediaknoppen en nog meer geven. De Logitech G910 Orion Spark is verkrijgbaar voor 159,- via deze link.

Kingston HyperX Cloud II
Binnenkort verschijnt de review van deze gaming headset. De 7.1 virtual surround headset is een comfortabele headset met een fijn geluid. Je sluit de headset gewoon aan met een USB aansluiting waarbij het een kwestie van plug and play is. De microfoon heeft een ruis onderdrukking en sluit geluiden van buiten af. De headset kan je niet alleen gebruiken voor je PC maar ook voor de PlayStation 4, Xbox One en je mobiel. De prijs voor deze gaming headset is met 89,- zacht te noemen en via deze link heb je hem nog voor de kerst in huis.

ASUS VG248QE monitor
De reden waarom je gaat PC gamen is omdat je wilt genieten van prachtige graphics. Daar hoort dan een goed beeldscherm bij en dat is de ASUS VG248QE zeker. Door de 1ms (GTG) reactietijd ben je verzekerd van accurate beelden. Het is een Full HD scherm en dankzij de ASUS Smart Contrast Ratio zorgt hij voor heldere en levensechte beelden. Het fijne aan dit beeldscherm is dat je hem in hoogte kan verstellen, kantelen, draaien etc. Zo heb je dus een ergonomisch beeldscherm. Je hebt diverse mogelijkheden voor aansluiten en er zit ook een ingebouwde stereo luidspreker bij. Het kost je wel 289,- maar dan heb je ook wel wat. Via deze link heb je hem nog voor de kerst in huis.

Arozzi Torretta Gaming Chair
Dit is eigenlijk voor mij inmiddels een aardige must aan het worden. Terwijl ik nog steeds op een eetstoel achter mijn PC zit te werken en gamen begin ik steeds meer last te krijgen. Een goede gamestoel is een must voor de PC gamer. Deze Arozzi Torretta Gaming Chair is niet alleen erg stijlvol maar zeer ergonomisch. Alles is zo’n beetje verstelbaar in deze stoel en is toch nog lichtgewicht. Je kan daarnaast ook de stoel kantelen en vergrendelen iets wat ik altijd erg prettig vind. De gamestoel heb je voor 219,- met de kerst in huis via deze link. Nu nog het inpakpapier.

Sharkoon 1337 Gaming XL
Zoek je nog een aardigheidje voor onder de boom dan is deze gaming muismat wellicht een leuke gadget. De structuur van de muismat is zeer fijn waardoor de muis makkelijk over de oppervlakte glijd. Met een prijs van 11,99 heb je een leuke muismat via deze link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.