Aankomend weekend is natuurlijk Kerstmis. Dit betekend dat ik weinig zal gamen op mijn consoles of op mijn PC. Kerstmis betekend namelijk familie bezoeken en heel veel in de trein zitten. Gelukkig kan ik in de trein natuurlijk wel wat leuke games spelen. Hieronder vind je mijn lijst met games die ik zal gaan spelen tijdens de drukke kerstdagen.

Ik ben altijd op zoek naar leuke apps.  Apps  kan je namelijk overal spelen. Op dit moment heb ik een aantal favoriete apps die ik graag speel, wanneer ik de tijd heb. De eerste app is Down the Mountain, ontwikkeld door Mudloop. In deze app help je jouw schattige personage een berg af te lopen en de obstakels te ontwijken. Het is een verslavend spelletje. Stars Path is een app vergelijkbaar met Down the Mountain. Deze prachtige App is ontwikkeld door Parrotgames. Je probeert sterren te verzamelen. Het ziet eruit als een magisch spel. De laate App game die ik wil delen is Monument Valley, ontwikkeld door Ustwo. Deze game heeft een beetje dezelfde sfeer als Stars Path. Het is een ontzettend leuke puzzel game. Heb jij favoriete app  die jij graag speelt?

Down The Mountain

Stars Path
img_stars_path

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Monument Valley

Naast mijn telefoon zal ik mijn Nintendo 3DS ook bij me hebben. Hier zal ik vooral Animal Crossing games op spelen. Huizen ontwerpen in Animal Crossing: Happy Home Designer en natuurlijk mijn stad onderhouden in Animal Crossing: New Leaf. Dit zijn op dit moment mijn favoriete games. Animal Crossing games hebben altijd zo’n schattige en magische sfeer. Perfect om te spelen tijdens de frisse herfst en winter dagen.

Animal Crossing: Happy Home Designer

Animal Crossing: New Leaf

Dit zijn de games die ik aankomend weekend hopelijk ga spelen. Heb jij nog leuke games die je dit weekend gaat spelen? Laat het me dan weten in de comments. Ik weet dat hiet misschien nog een beetje vroeg is, maar ik wens iedereen alvast een fijne kerst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.