Onlangs heeft de CES, International Consumer Electronics Show, in Amerika plaats gevonden en hierbij zijn verschillende bedrijven die nieuwe producten hebben aangekondigd. Ik ben even in onze persberichten gedoken en heb hier een opsomming van wat er is aangekondigd. Razer, je kent ze wel van de headsets nu hebben ze twee nieuwe projecten aangekondigd Valerie en Ariana.

Project Valerie

razer_valerie

Meerdere schermen tijdens het gamen kan handig zijn. Zo gebruik ik de ene om te gamen en de andere om een serie op te kijken. Maar bij een flight simulator game of shooter is een laptop die maar liefst drie schermen heeft echt awesome, zoals je op de foto kunt zien. Maar je moet toch echt het filmpje hieronder bekijken hoe deze schermen tevoorschijn komen. Als je dit niet supergaaf vindt moet je je afvragen of je geen stenen hart hebt.

Project Ariana

razer_ariana

Kort samengevat, iets met de Chroma en een projector die je game op de muur toont om zo je games te spelen. Het geeft weer wat het menselijk oog waarneemt. Niks geen Virtual Reality, hierbij moet je ook haast wel het gevoel hebben dat je zelf in de game aanwezig bent. Het ziet er erg bijzonder uit en het apparaat, Ariana, is zo gemaakt dat je geen hinder moet ondervinden van andere producten die aan de muur hangen of in de kamer staan. Ook hierbij raad ik je aan om even het filmpje te bewonderen.

Bewaren

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.