In het kader van het #PlayApartTogether-initiatief krijgt de massively multiplayer online role-playing game Old School RuneScape een DDM Tournament. Dit zogenaamde Dead Man Mode Tournament is van start gegaan op vrijdag 1 mei en zal een maand lang duren. Tijdens dit gamingtoernooi zal Jagex, de studio achter RuneScape, £25.000,- doneren aan goede doelen. Daarnaast zullen spelers strijden om prijzen van grote partners als Intel en Razer.

 

 

Van over de hele wereld zijn gamebedrijven samengekomen om het #PlayApartTogether-initatief te steunen. Zij moedigen hun fans aan om hun best te doen voor hun eigen gezondheid, maar ook voor die van hun families en gemeenschappen. Het DMM Tournament is Jagex’ brijdag aan #PlayApartTogether.

Alle spelers beginnen met een gloednieuw karakter in dit in-game-evenement en zullen moeten strijden om zo snel mogelijkheid in level te stijgen. Het toernooi wordt gespeeld op een gevaarlijke PvP-server (World 401-412), waarbij spelers aanzienlijke vooruitgang zullen verliezen als ze in-game worden gedood. Een flinke uitdaging dus om het spannend te houden.

Na de openingsfase zullen de beste 2000 spelers doorgaan naar de livefinale, die op 30 mei zal gaan plaatsvinden. Hier zullen de finalisten tegen elkaar strijden totdat er slechts 256 spelers overblijven. Uiteindelijk neemt dit handje spelers het op tegen elkaar, in een 1v1 knockout totdat er één uiteindelijke winnaar overblijft.

De prijzen die gewonnen kunnen worden zijn niet niks:

  • 1ste plaats: $1.000 USD, de Razer Ultimate Bundle (Basilisk Ultimate + Huntsman Elite + Firefly V2 + Nari Ultimate), Intel i9 9900 CPU, Intel SSD, Intel Swag Bag (Hoodie, t-shirt, muismat), 1 jaar Old School RuneScape Membership
  • 2e plaats: $500 USD, Razer BlackWidow Elite, Intel SSD, Intel Swag Bag, 1 jaar Old School RuneScape Membership
  • 3e en 4e plaats: $250 USD, Razer Kraken Ultimate + Base Station Chroma OF Viper Ultimate + Gigantus Team Razer, 1 jaar Old School RuneScape Membership
  • 5e – 16e plaats: 1 jaar Old School RuneScape Membership

Daarnaast zal Jagex ook nog £25.000,- doneren aan drie partnerorganisaties, CPSL Mind, THe Prince’s Trust en Rise Above The Disorder. Deze organisaties zetten zich in voor geestelijke gezondheidszorg.

Meer informatie over het #PlayApartTogether-initiatief en Jagex’ donaties is te vinden op https://www.jagex.com/en-GB/.

© JAGEX

 

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.