May the 4th be with you. Internationaal gezien is 4 mei internationale Star Wars dag. Reden voor Warner Bros om het officiele artwork van Lego Star Wars: the Skywalker Saga te onthullen.

Sinds ik LEGO Harry Potter mocht reviewen ben ik om: LEGO- games zijn geweldig! Sindsdien heb ik er al meerdere gespeeld en hebt blijft leuk! Gelukkig is er alweer een nieuwe game op komst en die duikt dit maal in de Skywalker- saga.

De nieuwste LEGO-game is er zeker een om flink naar uit te kijken, want alle negen Skywalker- sagafilms zijn gebundeld in maar liefst één game! Behoorlijk wat speelmateriaal om naar uit te kijken dus.

We gaan het artwork eens nader bestuderen: we zien een prachtig Star Wars- tafereel met op de voorgrond LEGO-versies van helden als Chewbacca, Luke Skywalker, Prinses Leia, Rey, Finn en BB-8. Het is ook mogelijk om voor de dark side te kiezen met Darth Vader en Kylo Ren als personages.

Op de achtergrond is er nog meer veel meer spektakel te zien, want daar zie je volop actie! Spelers kunnen in de game mee doen aan een aantal van de meest legendarische gevechten afkomstig uit de films. De wereldberoemde start tot de Slag om Geonosis in de Kloonoorlogen komen aan bod in de videogame. Daarnaast is het ook mogelijk om een heuse sneeuwscooter van de Alliantie te besturen in de Slag om Hoth tegen de verraderlijke grondtroepen van het Keizerrijk.

Nog even geduld, want deze zomer worden meer details onthuld omtrent de LEGO Skywalker Star Wars- saga. We hopen natuurlijk ook dat er dan een exacte releasedatum bekend wordt gemaakt. De verwachting is echter dat we in het najaar, ergens omstreeks november, aan de slag kunnen met deze gloednieuwe en ongetwijfeld superleuke LEGO- game.

Wie hebben er nog meer enorm veel zin in een nieuw LEGO-avontuur?

© Warner Bros

Je kunt het key art van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga hier downloaden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.