Pokémon Sword & Shield is al enige tijd uit en de daarop gebaseerde serie liet in Nederland op zich wachten. Maar niet lang meer, want The Pokémon Company International heeft aangekondigd dat de serie vanaf 28 juni op de Nederlandse tv te zien is.

Het grote Pokémon-bedrijf heeft onlangs bekendgemaakt dat het 23ste seizoen van de immens populaire animatieserie binnenkort te zien zal zijn. In het komende seizoen beleeft Ash met zijn partner Pikachu weer een gloednieuw avontuur in alle bekende regio’s van de Pokémon World. Tijdens zijn reis ontmoeten ze nieuwe personages en ontdekken onbekende Pokémon. Dit nieuwe avontuur heet Pokémon Reizen: De Serie.

In Pokémon Reizen: De Serie heeft Ash Ketchum besloten de wereld te verkennen. Maar eerst gaan hij en zijn partner en beste vriend Pikachu op weg voor de opening van het Cerise Laboratory. Een onderzoeksinstituut dat zich bezighoudt met het ontrafelen van de mysteries van Pokémon in elke regio. Ondertussen ontmoet Ash trainer Goh, een jongen die ook een grenzeloze belangstelling voor Pokémon heeft. Beide jongens zijn dolblij wanneer Professor Cerise hun vraagt om officiële onderzoekers te worden. Ash is vastberaden om ooit Pokémon Master te worden en Goh van elke Pokémon minimaal één exemplaar wil vangen, zijn de helden klaar voor spannende en nieuwe avonturen tijdens hun verkenning in de Pokémon World.

We moeten nog heel eventjes wachten totdat de 23ste seizoen van Pokémon te zien is in Nederland. Maar vanaf 28 juni kun je elke zondag om 08.00 uur nieuwe afleveringen kijken op RTL7.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.