Op 12 mei zal de battle royale-game Apex Legends worden voorzien van een nieuw seizoen, genaamd Fortune’s Favor. Uiteraard hoort daar ook een Stories From The Outlands-trailer bij, die dieper ingaat op de achtergrondverhalen van de game en de personages. Fortune’s Favor brengt namelijk ook een nieuwe Legend met zich mee, namelijk de sluwe dief Loba. Als zij erachter komt dat haar aartsvijand Revenant meedoet aan de Apex Games, verandert haar leven in een wraakmissie. Loba is gedreven door het verlies van haar ouders en haar behoefte om geheimen binnen de arena te onthullen.

Season 5 zal niet alleen de nieuwe Legend Loba met zich meebrengen, maar ook de nieuwe spelmodus Quests. Hierin kunnen spelers elk seizoen op schatten en geheimen jagen en degenen die deze reis voltooien, zullen uiteraard royaal beloond worden. Verder wordt er ook een nieuwe Battle Pass geïntroduceerd, waarin meer dan 100 nieuwe exclusieve items te ontgrendelen zijn.

Met de start van Season 5 komt ook Ranked Leagues Series 4. Spelers kunnen hiermee opnieuw uitkijken naar een tweedelig seizoen: de Series begint in de inmiddels klassieke map Kings Canyon alvorens in juni terug te keren naar World’s Edge. Ranked Leagues Series 4 blijft de nadruk leggen op het belonen van competitieve spelers voor de tijd die ze investeren in Apex Legends. Voor meer informatie over Ranked Leagues Series 4 lees je het volledige blog hier.

Voor het release van Season 5 strijden de allerbeste spelers van Apex Legends tegen elkaar in het Apex Legends Global Series Online Tournament #5. Vanaf zaterdag 2 mei 2020 spelen grote namen als TSM, Complexity, Team Liquid, Rogue tegen elkaar. Het toernooi is live te volgen op de Apex Legends Twitch– en YouTube-kanalen.

Apex Legends is reeds gratis verkrijgbaar voor PC (Origin), PlayStation 4 en Xbox One.

Bekijk hier de Stories From The Outlands-trailer “Legacy of a Thief”, voor Apex Legends Season 5 – Fortune’s Favor:

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.