Zoals meerdere papa’s en mama’s weten is de film van Woezel & Pip op zoek naar de Sloddervos al enige tijd geleden in de bioscoop geweest. Toch heb ik blijkbaar onder een steen geleefd want ik wist niet dat er ook een app was verschenen die bij de film hoort.

We spelen een app een uur en willen dan aan de hand van onze speeltijd kijken we of het een leuke app is om vaker te spelen of dat het na een uurtje toch echt genoeg is geweest.

img_woezel_en_pip_app_opzoeknaardesloddervos1

In deze Woezel & Pip – De Sloddervos moet je op zoek naar voorwerpen die dus kwijt zijn. Er zijn drie verschillende levels, moeilijkheidsgraden, die je kan spelen. Je kan het zelf spelen, maar het is meer geschikt voor je kinderen.

Logischerwijs start je met de eerste level, met één ster. Je ziet een foto van Woezel & Pip met hun vriendjes. Bovenin je scherm staan rondjes met daarin voorwerpen die je moet zoeken. Eigenlijk een zoek-en-vind spel, voor de jonge tabletgebruikers.

img_woezel_en_pip_app_opzoeknaardesloddervos2

Als je de eerste level hebt gehaald ga je door naar de volgende. Het principe is hetzelfde maar elke keer zijn het andere voorwerpen die je moet zoeken. Het word wel iets moeilijker gemaakt maar voor mijn 4-jarige nog steeds te doen.

We hebben de Woezel & Pip – De Sloddervos app nog geen uur gespeeld. Kinderen hebben een kortere concentratie en gelukkig is het een simpel opgezet spel, makkelijk te bedienen en te spelen. Echt geschikt voor kinderen. Maar hij word wel geregeld opgestart om even te spelen.

img_woezel_en_pip_app_opzoeknaardesloddervos3

Deze app is helemaal gratis en niet alleen voor de iPad, maar ook voor de Google Play gebruikers. Via de linkjes hieronder ga je naar de iTunes of Google Play stores.

* iTunes
* Google Play

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.