World of Final Fantasy komt eraan, een heel schattige RPG-spin-off van de grote en langlopende Final Fantasy franchise. Je speelt in de game met Lann en Reynn, die zich in het land Grymoire bevinden. Lann en Reynn zijn net als iedereen die ze tegengekomen chibi-stijl geanimeerd, superschattig, maar om te zorgen dat we ze wel serieus nemen, zien we ze ook vaak in andere vormen.

Lann en Reynn krijgen namelijk nogal een groot probleem te verwerken aan het begin van de game: ze weten niks meer. Om hun herinneringen terug te halen, moeten ze afreizen naar Grymoire, waar ze natuurlijk een hele waslijst aan bekende Final Fantasy-personages tegen het superschattige lijf lopen.

Je gaat met Lann en Reynn op een avontuur en daarbij komt je vriendelijke en iets minder vriendelijke monsters tegen. Het is de bedoeling dat je vrienden met ze wordt en ze dan gebruikt in volgende gevechten en puzzels. Het werkt als volgt, je hebt in een gevecht -net als in Yo-Kai Watch- een groepje geesten onder je knoppen zitten die je kunt inzetten. Echter moet je ze in World of Final Fantasy op elkaar zetten om nog sterker te zijn tegen de vijand. Deze bevriende vijanden worden mirages genoemd en die zijn essentieel in World of Final Fantasy.

Nieuwsgierig geworden naar deze game? Binnenkort lees je hier op Female-Gamers de review. Of speel hem zelf, want World of Final Fantasy is nu uit op PlayStation 4.

 

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.