In oktober konden we voor het eerst kennis maken met de Nintendo Switch. Tijd om nieuwe termen van de console/handheld te gaan leren en uiteindelijk te zien en in de toekomst ervaren wat de Nintendo Switch allemaal kan. Ook zijn er de nodige games voor aangekondigd die we natuurlijk ook allemaal willen hebben.

img_nintendo_switch_verpakking_inhoud
De Nintendo Switch bestaat uit een ‘Console’ en een ‘Dock’, de ‘Joy-Con Grip’ met een ‘Joy-Con’ duo. Natuurlijk mag een Pro Controller niet ontbreken. Je kan thuis spelen maar kan hem ook meenemen en onderweg mee aan de slag. Er is gekeken naar alle voorgaande consoles en handhelds en hieruit is de Nintendo Switch tevoorschijn gekomen.

img_nintendo_switch_console_tablet_modes
In eerste instantie speel je jouw games op de tv, maar wil je dat niet meer dan haal je hem uit de ‘Dock’, en schuif je de Joy-Con’s aan de zijkant van de ‘Console’ en kan je er onderweg mee bezig. Je kan hem dus ook op tafel zetten door een standaard die er achterop zit, je haalt de Joy-Con los en kan overal in huis aan de slag. Wil je hem als handheld gebruiken, schuif de Joy-Con aan de zijkant en je bent klaar om te spelen.

img_nintendo_switch_joy-con
Eigenlijk zien de Joy-Con controllers er cute uit in de kleuren Neon Rood en Neon Blauw. Super handig dat je op verschillende manieren zo met elkaar of alleen kan spelen. Dan zijn er nog de titels van diverse games die zijn aangekondigd voor de Nintendo Switch. Een nieuwe manier om samen te spelen, overal waar je wilt, binnen of buiten, tijdens een feestje of gewoon lekker alleen.

Bekijk de presentatie met de Engelse voice-over hieronder terug;

https://youtu.be/Ntzz8O7SpWs

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.