Het is geen grote shock voor vele die onze website regelmatig checken dat er een nieuwe Zelda game was aangekondigd. Dat deze ook voor de Nintendo Switch aangekondigd was, ook geen verrassing. Maar meer beelden, Limited Edition en amiibo figuren zou nog wel eens nieuws kunnen zijn.

Beleef het grootste avontuur in de The Legend of Zelda-serie tot nu toe. De game speelt zich af in een grensverleggende, grote open wereld die de oorsprong van de bekroonde serie in ere houdt. Verken een wereld met nooit eerder geziene afmetingen en ontdek meer dan honderd tempels vol puzzels, evenals allerlei wapens, outfits en uitrustingen. Spelers zullen niet willen ophouden met deze game. Dat hoeft ook niet, want met de Nintendo Switch kun je je avontuur altijd en overal voortzetten.

De al verschenen amiibo uit de The Legend of Zelda 30th Anniversary-serie, de Wolf-Link-amiibo en de nieuwe uit te komen amiibo zullen compatible zijn met The Legend of Zelda: Breath of the Wild. De nieuwe serie zal groter en gedetailleerder dan de meeste amiibo.

game_zelda_nintendo_switch_collectors

De game is vanaf de release van de Nintendo Switch op 3 maart verkrijgbaar. Je kan de game los kopen maar ook gaan voor de limited editie. Deze bestaat uit de game, de cd The Legend of Zelda: Breath of the Wild Sound Selection en een beeldje van het zwaard van Link!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.